Nije više Dragana Šarić: Bebi Dol promenila ime jer joj je staro ‘dosadilo’

Objavljeno: 14.04. 10:46

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Jedna od najautentičnijih muzičkih pojava na našim prostorima Bebi Dol po rođenju je dobila ime Dragana Šarić, ali, kako je izjavila u nekoliko intervjua u kojima je pravila rekapitulaciju svoje karijere, smatrala je da treba da se ogradi od porodičnog prezimena kada istupa u javnosti jer je u njeno vreme (početkom osamdesetih) bilo sramota medijski se eksponirati, te je tako do danas svi pamtimo po umetničkom imenu.

Međutim, osim što je nedavnom udajom promenila prezime (iako je ranije tvrdila da se nikada neće udati; čuvena je njena rečenica: “Mogla sam ja dosad mnogo puta da se udam, ali nisam htela da se razvodim”), talentovana muzičarka je u poslednjem televizijskom gostovanju otkrila da je promenila i ime.

“Dosadilo mi je ime, pa sam odlučila da ga promenim. Želim da započnem novi život, pa sam, u skladu sa tim, promenila ime i prezime. Inače, Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga”, izjavila je (novopečena) Dana Todorović u emisiji Rada sam.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. Toksi

    hahahahahha par čašića i biće Milanka Petković…

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.