Nikada pre objavljena fotografija sa venčanja Beyonce i Jay Z-ja

Objavljeno: 04.04. 20:53

Par je danas proslavio devetu godišnjicu venčanja (foto: Wenn)

Par je danas proslavio devetu godišnjicu venčanja (foto: Wenn)

Pre tačno devet godina, Beyonce se udala za svog dugogodišnjeg dečka, Jay Z-ja.

Par je proslavu svog intimnog venčanja obavio daleko od očiju javnosti, a fotografije nisu, poput nekih kolega, prodali časopisima, i nisu ih objaljivali na internetu, jer ovo je ipak bilo pre ere društvenih mreža.

Na godišnjicu venčanja, Beyoncina majka Tina Lawson podelila je do sada neviđenu fotografiju pored koje je napisala: “Zar je već prošlo devet godina? Čestitke Carterovima na njihovoj godišnjici. To je moja ruka koja popravlja haljinu. Lol”.

(foto: Instagram.com/mstinalawson)

(foto: Instagram.com/mstinalawson)

Zanimljivo je i da je Tina dizajnirala haljinu koju je njena ćerka nosila, što, kako se priznala, možda nije bila najbolja ideja. “Divno od nje što mi je to dopustila”, rekla je Lawsonova za Today Show 2016. godine. “Međutim, kasnije mi je prizanala: ‘Znaš, kada se moja ćerka bude udavala, dopustiću joj da sama odabere venčanicu’. Možda nije bila oduševljena time u to vreme, ali bila je divna”, rekla je ponosna majka.

Beyonce je sa fanovima detalje intimnog venčanja podelila i u spotu za numeru All night, koji je objavila 2016. godine.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...