Prati nas

Nikola ‘X factor’: Voleo bih da mi Kristina bude mentor

Nikola ‘X factor’: Voleo bih da mi Kristina bude mentor

Želi da mu Kristina Kovač bude mentor

 

Osamnaestogodišnji mladić iz Negotina, Nikola Stanojević, na sebe je skrenuo pažnju javnosti svojim emotivnim izvođenjem balade Bruno Marsa When I was your man u popularnom takmičenju X Factor, a na njegov talenat nije ostao imun ni četvoročlan žiri.

Željko Joksimović, koji je inače retko daje komplimente ovom simpatičnom mladiću je odmah aplaudirao i rekao: “Bravo profesore! Odlično, odlično, odlično!”, dok je Kristina izjavila da se zaljubila u njega.

Nikola posle nastupa sabira utiske i skromno kaže: “Moram da priznam da se samog nastupa ne sećam dobro, verovatno od treme. Željko me je baš iznenadio svojim komentarom. Bio sam u šoku, nisam mogao da verujem šta je rekao. Dobiti potvrdu da ste odličan pevač od nekoga ko se profesionalno bavi muzikom i ima veliku karijeru iza sebe je fantastično i mnogo mi znači!”

Nikola priznaje da se na komentar Kristine Kovač malo postideo: “Kristina je, takođe, jedan vrhunski muzičar i smatram da je vrlo objektivna u ocenjivanju. Mislim da je njene simpatije teško dobiti. Njen komentar mi je jako prijao, ali priznajem da sam se malo postideo. Verujem da će Kristina sa svojim kandidatima raditi vrlo intenzivno kroz dalje takmičenje, ja je veoma cenim i čini mi se da je u privatnom životu jedna pozitivna, pametna i komunikativna osoba koja ume da radi sa mladim talentima, zbog čega bih voleo da mi ona bude mentor!”, bio je iskren ovaj talentovani momak koga ćemo videti i u sledećoj fazi takmičanja boot camp.

Redakcija Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. MILICA

    30/11/2013 at 11:16 am

    Mene je on stvarno odusevio i glasom i izborom pesme!Svaka cast

  2. Kukisa

    30/11/2013 at 1:06 pm

    Sjajan!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top