Connect with us

Nikolija i Relja beže na Buklju!
Hot!

Nikolija i Relja beže na Buklju!

Beže od medija (foto: Hello)

Beže od medija (foto: Hello)

Relja Popović Nikolija Jovanović su spakovali kofere i za nekoliko dana sele se na Bukljugde će u narednom periodu boraviti.

Pevač i pevačica kako bi pronašli mir i sklonili se od medija odlučili su da napuste prestonicu kako bi pronašli mir i pripremili se za uloge roditelja.

Nikolijina majka Vesna Zmijanac je ćerki i zetu ustupila kuću kako bi se tamo sklonili od paparaca, koji ih prate u stopu. Zajedno su zaključili da je najbolje da odu na Bukulju, gde pored čistog planinskog vazduha Nikolija može da se u potpunosti opusti, što je u gradu nemoguće. I Vesna je godinama mir pronalazila na planini kod Aranđelovca i retko kad je dolazila u Beograd. Relja će sve vreme biti uz nju, u grad će dolaziti samo kada bude imao obaveze, dok će ih Vesna povremeno obilaziti”, otkriva izvor za Kurir.

Nikolija i Relja bi trebalo da se upute na Buklju u ponedeljak.

Nikolija čas ide, čas ne ide na Bukulju. Još ništa ne znam sigurno. Pozovite nju, pa je pitajte” rekla je Vesna Zmijanac, dok je njena ćerka ostala nedostupna za komentar.

Sa druge strane, bend Elitni Odredi zvanično više ne postoji, a Relja uveliko radi na novoj pesmi koja bi trebalo da bude objavljena već sledećeg meseca.

On je angažovao hitmejkera Damira Handanovića i vredno rade na novoj muzici. Još uvek nije poznato da li će drugi član benda, Vladimir Matović nastaviti da se bavi muzikom.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Jeena

  13/02/2015 at 2:00 pm

  Opaaa, eto ja cu da ih posecujem, bice mi u komsiluku :)

 2. haha

  13/02/2015 at 3:13 pm

  Buklja, tj. Bukulja nije daleko od prestonice. Aranđelovac zapravo Bukovička banja je na pola sata vožnje od Beograda. Pre nego što nešto napišete, informišite se dodatno, svi imamo Google Earth na računarima. Druga stvar, pre objave teksta obratite pažnju na isti. U svakom imate najmanje jednu gramatičku grešku. Bitna stvar a oduzima minut posla. Vesnina kuća se nalazi u selu Garaši, u južnom podnožju planine u blizini istoimenog jezera. Informacija za one novinare koji vrte istu priču X puta u krug a i ne znaju o čemu pišu, mada, i njih dve same forsiraju naziv Bukulja jer ruku na srce bolje zvuči. U svakom slučaju prijaće im da se odvoje od gužve, kraj oko jezera je prelep, godinama je moj otac tamo pecao. PS: Nema šta, Relja se dobro udao. Pozz

 3. mira

  13/02/2015 at 5:01 pm

  BUKLJA ILI BUKULJA??? POZDRAV ZA REDAKCIJU!!!

 4. Lepi

  13/02/2015 at 7:25 pm

  Koga briga nekidu gdje hoce koliko su zeljni medijske paznje da su presli svaku mjeru svojim glupim izjavama.

 5. Trish

  13/02/2015 at 8:31 pm

  A KOLIKO TETOŠE OVU NIKOLIJU KO DA JE JEDINA TRUDNA ŽENA

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top