Connect with us

Nikolija: Polaskana sam titulom srpske Nicki Minaj!
Intervju

Nikolija: Polaskana sam titulom srpske Nicki Minaj!

nicky0000

Nikolija i njen stilista Stefan Orlić. (foto: Story)

Nikolija Jovanović ekskluzivno za Tračara.com otkriva da sprema novi album i kako se oseća povodom laskave titule srpske Nicki Minaj, kako je mnogi nazivaju.

Kada je u pitanju spremanje za izlazak, atraktina Niki tome ne posvećuje mnogo vremena.

“Ne posvećujem se mnogo spremanju, možda ne izgleda tako, ali sam dosta brza. Kada su veći i svečaniji događaji u pitanju, potpuno se prepustim svom stilisti Stefanu Orliću, do sada nije bilo nikakve greške, tako da mu u potpunosti verujem.

Kako je nedavno iznenadila fanove sa čak dve nove pesmu, jednom duetskom sa Elitnim Odredima, a drugom u folk maniru Kako posle mene koji je objavila prošle nedelje, ćerka Vesne Zmijanac kaže da se oseća sjajno pošto je obradovala svoje fanove.

Ja se osećam sjajno. Negde sam u suštini skromna, tako da kad nešto uspe i više nego što smo očekivali, mnogo se obradujem”, poručuje Nikolija i dodaje da je definitivno spremna za album.

Mislim da je vreme za album. Nisam sigurna da li će to biti na proleće ili u septembru, ali sledeće godine definitivno izdajem album.

A o laskavoj tituli da je srpska Nicki Minaj, ona nam je dala prilično duhovit odgovor “Osećam se izuzetno polaskano, mada nisam toliko samouverena što se tiče pozadine, morala bih da odem negde na Beverli Hils da poradim na tome” rekla je Nikolija kroz smeh, dodajući da se zasitila tetovaža, te da bar neko vreme neće šarati telo!

J.Ž./Tracara.com

Loading...
10 Comments

10 komentara

 1. seka

  10/10/2014 at 5:35 pm

  Nisi,Nicki Minaj pise sve svoje rep delove i pesme i dobro repuje ti pricas.

 2. Nicki Minaj's Biggest Barb

  10/10/2014 at 7:12 pm

  Svaka naša poznata ličnost bi trebala da se osjeća polaskano kad je porede sa svjetskom poznatom ličnošću,ali im najčešće nisu ni blizu. Nikolija mi je bila simpatična u šouu Ples sa zvijezdama,ali mi se ne sviđa njeno “repovanje”. Npr. Milion dolara-to je više pričanje nego repovanje. I tačno je što kaže @seka-Nicki piše svoje djelove i pjesme a Nikoliji ih piše neko drugi. A pravog repera čini njegov talenat za pisanje tekstova i repovanje-što po meni Nikolija nema. Ne može se ako smo realni Nikolija porediti sa NICKI MINAJ.

 3. Nicki Minaj's Biggest Barb

  10/10/2014 at 7:19 pm

  I da,ovdje ih porede da su slične a pored toga trenutno obje pripremaju album. Neobična slučajnost. :) Samo što Nickin The PinkPrint izlazi 24. Novembra ove godine a Nikolijin u proljeće sledeće.

 4. Dilan

  10/10/2014 at 9:06 pm

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Sanjaj zeno

 5. STARSHIP**

  10/10/2014 at 9:25 pm

  HAHAHAHAHAHA JESI NICKI AL MINAJ NE NIKAKO…. IMA JOSSSS PUNOOOOO POSLA DA BI BILA 1% NJE

 6. STARSHIP**

  10/10/2014 at 9:26 pm

  IMA JOSSSS PUNOOOOO POSLA DA BI BILA 1% NJE

 7. Pitalica

  10/10/2014 at 9:42 pm

  Samo ću reći: niđe veze!

 8. iju

  10/10/2014 at 11:37 pm

  Na koga li ima tu majmunsku facu?

 9. S

  12/11/2014 at 1:05 am

  Zanima me samo ko je poredi s Nicki? SAMA SEBE? Devojka je dno dna, sve ostalo je suvišno.

 10. Blondy

  27/03/2015 at 4:03 pm

  Obe nisu ništa posebno.Obične nafurane devojke.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top