Prati nas

Nikolina Pišek: Premijera trudničkog stomaka!

Foto

Nikolina Pišek: Premijera trudničkog stomaka!

Nikolina Ristović (Pišek) u drugom stanju

Nikolina Ristović (Pišek) na naslovnici magazina Story

Nakon što smo objavili pre tri dana da je Nikolina Pišek u četvrtom mesecu trudnoće, stiže nam ekskluzivni intervju i fotografije voditeljke koja je ipak skoro šest meseci trudna.


“Nakon što sam primetila da se nešto dešava, sačekala sam dve nedelje da se moje slutnje potvrde i onda Vidoju saopštila vest. Strahovala sam od mogućeg razočaranja i posumnjala da se promena koju sam primetila desila zbog nekog hormonskog poremećaja”, opisuje Nikolina trenutak kada je saznala da je u drugom stanju.

Na pitanje kako je njena ćerka odreagovala na vest lepa voditeljka ističe: “Hana je u početku bila zbunjena, a verovatno bih se i ja tako osećala na njenom mestu jer je malo ko 100% spreman na takvu vest. Imala je milion pitanja, između ostalog i kako će se ta promena odraziti na naš život. Kada su se strasti stišale, postala je srećna pogotovo zbog toga što čekam devojčicu. Stalno mi SMS porukama šalje predloge imena za svoju sestru.”

“Ponašam se kao da nisam trudna, a nisam dobila ni na kilaži. To najbolje mogu da procenim po Diesel farmerkama koje čuvam još iz srednjoškolskog perioda. Sećam se kako sam za njih dugo štedela jer roditelji nisu hteli da mi ih kupe. I sada mogu da ih nosim, doduše ne uspevam da ih zakopčam, ali nogavice su identične, što znači da se nisam ugojila.”

Ostatak intervjua možete pročitati u novom izdanju magazina Story koji je u prodaji od danas.

Redakcija Tracara.com


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Dejan

  18. 07. 2014. at 16:47

  Lepa je baš iako nije prepametna

 2. Nina

  18. 07. 2014. at 16:47

  Čestitam joj od srca

 3. nn

  18. 07. 2014. at 20:07

  jadna njena cerka hana, mam ionako nikad nije brinula o njoj a sad se preselila u drugu drzavu i trudna je a bas divna majka nema sta preko poruka se cuje sa cerkom

 4. jj

  18. 07. 2014. at 21:34

  I ja se pitam, ko joj pazi Hanu??
  Sram je bilo

 5. . . .

  19. 07. 2014. at 22:54

  Hana je kod oca u Zagrebu i ona cesto odlazi kod nje,cisto da se zna..Inace prelepa jee,ne treba joj tona sminke<3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top