Prati nas

Nina Badrić gošća na koncertu Aleksandre Kovač

Događaj

Nina Badrić gošća na koncertu Aleksandre Kovač

Ime još jedne gošće na koncertu tek će otkriti…

Pre par dana ste premijerno kod nas na sajtu mogli da čujete pesmu Jedna zena, koja je za kratko vreme emitovanja na našim radio stanicama pobrala simpatije publike sirom Srbije.

Video spot za pesmu izlazi 25. marta, a pesma se moze besplatno daunlodovati sa Aleksandrinog zvaničnog sajta.

U sklopu svoje turneje Jedna zena, Aleksandra ce 30.marta održati koncert u Novom Sadu, u Sinagogi, a 13.aprila i u velikoj dvorani Doma Sindikata, u Beogradu.  Ovom prilikom pevačica najavljuje i specijalne goste:

“Imala sam veliku želju da na svom beogradskom koncertu kao specijalne gošće, ugostim najbolje ženske vokale i priustim publici jedan poseban muzički i pevački užitak. Jedna od mojih gošći, na beogradskom koncertu, 13.aprila, će biti i moja dobra prijateljica i jedna od najvećih zvezdi regiona, Nina Badrić.

 Nina i ja se poznajemo jos od 2001. godine, kada sam prvi put otišla u Zagreb, na poziv diskografskih kuća i producenata i započela svoju kompozitorsku karijeru na tom tlu. Prva pesma koju sam tada komponovala za jednog izvođača iz regiona je upravo bila kompozicija Poljubi me, koja se našla na Nininom albumu Unique, i postala jedna od omiljenih balada publike i veliki hit, koju Nina maestralno izvodi. Drago mi je što je Nina odmah odgovorila na moj poziv sa oduševljenjem, i što će mi ulepšati koncert svojim vrhunskim glasom i energijom.

Aleksandra će uskoro objaviti ime još jedne poznate pevačice sa naših prostora, koju će ugostiti na svom koncertu.

Redakcija Tracara.com


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. opet

  18. 03. 2013. at 14:23

  To je sve u okviru akcije “Vratimo ugled Nini Badrić u Srbiji”.

 2. Ana

  18. 03. 2013. at 16:27

  Kod ljudi koji misle svojom glavom njen ugled nikada nije ni bio narusen…

 3. mucni malo

  18. 03. 2013. at 17:34

  @Ana, pošto ti razmišljaš svojom glavom, da li se i ti raduješ oslobadjanju Gotovine. I da li možeš da dokučiš šta to znači za nas i naše žrtve. Mogla je da se raduje u sebi i da se napije od sreće, ali da to podeli samo sa svojim prijateljima Hrvatima, a ne i sa nama.

 4. Ana

  18. 03. 2013. at 19:28

  ^ Da si malo bolje pratio/la bilo bi ti jasno da ona ne daje politicke izjave i da je to sa Gotovinom bila cista manipulacija od strane nasih par ‘novinarcica’ verovatno sa cijem da joj se narusi ugled u nasoj zemlji. To je bio smisao mog komentara, zao mi je sto nisi shvatio/la iz prve…

 5. MUĆNI MALO

  18. 03. 2013. at 20:33

  @Ana, ja sam bila njen fan na tviteru … ako te ne mrzi, prošetaj malo po njenom tviteru u vreme kad je Gotovina oslobodjen pa ćeš da se uveriš koliko je tada bila srećna i št amisli o Gotovinom oslobađanju. I zašto lepo ne kaže otvoreno šta misli o celoj ovoj ujdurmi, nego kurvinski ćuti.

 6. Sunny

  19. 03. 2013. at 06:32

  Sve Ane ovog sveta ne mogu palcem sakriti sunce.
  Nina nije samo u jednoj izjavi pozdravila oslobadjanje ratnog zlocinca ,uradila je to za sve hrvtaske medije vise puta.
  To slepo idolopoklostvo nekom pevacu,glumcu .poitici ili ideji je svojstveno ljudima bez integriteta ,koji zive u svom paralelnom svetu,van realnosti.
  Red bi bio da i ova Kornelijeva kci koja zamisjla da je soul pevacica ode kod nje kao gost na koncert u Zagreb ,gde bi pocasni gost bili Norac i Gotovina.
  Anu da povedu obavezno a vrati ti se ne moraju nijedna.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top