Prati nas

Nina Badrić: Nebo je granica!

Evrovizija

Nina Badrić: Nebo je granica!

Nina Badrić će večeras u 18 časova premijerno prikazati spot za pesmu Nebo, sa kojom predstavlja Hrvatsku na Evroviziji u Bakuu.

Spot je režirao Darko Drinovac, a šuška se da će gledaoce ostaviti bez daha. U spotu se najviše pojavljuje Nina, naravno, ali kao i u Nininom prethodnom spotu, videćemo koreografiju mladih plesača, koji daju poseban štimung pesmi.

Po prvi put, slušaoci i gledaoci će biti u prilici da čuju izmenjenu verziju ove pesme. “Pripreme za Evrosong počela sam odmah posle Nove godine. S obzirom na to da sam i autor svoje kompozicije, odgovorna sam za svaki segment ove pesme i nastupa. Okupila sam ekipu saradnika kojima verujem, a najteže je bilo spakovati pesmu u tri minuta. Nemam straha i biću spremna za sve ono što me čeka. Za Evrosong ću biti u top formi, razbiću sve, i biću spremna da, kao i uvek do sada, dam najbolje od sebe što znam. Nebo je granica, kaže Nina.

A ovako je izgledalo snimanje spota Nebo.

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. ggam

  18/03/2012 at 8:54 am

  Dama No1 u ExYu!

 2. MaMa

  18/03/2012 at 10:22 am

  Stvarno volim Ninu. Odmerena i umerena u svemu. Mada, ne znam koliko šanse ima s ovom pesmom..dobra je,u njenom fazonu,al ne baš za eurosong.

 3. @Ja@SaM@NeKo

  18/03/2012 at 11:37 am

  Iskreno Ne postoji granica…Mozda kosmos..

 4. o

  18/03/2012 at 8:46 pm

  Izasao je i spot

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top