Prati nas

Nina Badrić: nova ljubav na pomolu?

Extra

Nina Badrić: nova ljubav na pomolu?

Da li joj je Janko u mislima?

Nina Badrić ima novu ljubav. Kako izvor navodi to je hrvatski glumac Janko Popović Volarić

Poznata pevačica viđena je u subotu kako sa Jankom izlazi iz jednog, zagrebačkog kafića u ranim, jutarnjim satima. Gosti kafića rekli su da su njih dvoje bili vidno raspoloženi, celo veče su pričali i smejali se. Zatim su otišli su do garaže i odvezli se u nepoznatom pravcu.

…onda su se odvezli u njima poznatom pravcu.

Četrdesetogodišnja lepotica i osam godina mlađi glumac znaju se od ranije, ali se u poslednje vreme njihovo druženje intenziviralo. Poslednji put su viđeni na rođendanu Ninine menadžerke pre mesec dana, i tada su, tvrde očevici, bili prilično bliski.

Inače, Janko Popović Volarić je do prošle godine bio u braku sa poznatom hrvatskom glumicom Jelenom Veljačom, sa kojom je pre toga bio pet godina u vezi. Veljača je, navodno, sada u vezi sa glumcem Filipom Juričićem, koga upravo možemo gledati u seriji Larin izbor.

Glumac je odmah nakon najnovijih naslova u medijima prokomentarisao da ne vidi razloga za toliko interesovanje, jer je to prosto bilo samo izlazak na piće sa prijateljicom.

Posle braka, koji je ostavila iza sebe, pevačica je spremna za novu ljubav, koja je nadamo se pokucala na Ninina vrata.

Foto: Matija Habljak za Story.hr
D.J. /  Tracara.com2 komentara

2 Comments

 1. Roberta Pardo

  29/05/2013 at 7:38 pm

  <3 drago mi je zbog nje :)

 2. *****

  29/05/2013 at 10:04 pm

  Poznata pevačica viđena je u subotu kako sa Jankom izlazi iz jednog, zagrebačkog kafića u RANIM,JUTARNJIM SATIMA. Gosti kafića rekli su da su njih dvoje bili vidno raspoloženi, celo VEčE su pričali i smejali se.

  JUTRO ILI VECE odluci se Tracaro…hahaha Hag!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top