Prati nas

Nina Badrić postala urednica hrvatskog celeb magazina!

Vesti

Nina Badrić postala urednica hrvatskog celeb magazina!

Nina Badrić

Kako izgleda kada se sa strane javne ličnosti pređe na stranu urednika magazina koji piše o javnim ličnostima, može nam reći Nina Badrić koja će sledećih mesec dana uređivati hrvatski magazin o poznatima “Extra“.

Nina je izabrana kao prva javna ličnost kojoj je ovaj magazin poverio ulogu urednika zahvaljujući njenoj visokoj profesionalnosti, dugogodišnjoj saradnji između nje i magazina, kao i njenim ličnim stavovima na život i svet.

Nina Badrić postala urednica na mesec dana hrvatskog celeb magazina Extra

A šta kaže Nina na sve ovo: “Za mene je ovo neverovatno iskustvo. Naći se sa “druge strane ogledala” nakon što si godinama na neki način učestovao u stvaranju magazina, ali kao njegov protagonista o kome su redovno, ali na korektan i profesionalan način izveštavali o tebi neopisivo je iskustvo. Nedelja je bila vrlo naporna jer sam je morala uskladiti i sa mojim obavezama, ali sigurna sam da će čitaoci uživati u temama koje smo im pripremili”.

Šta mislite, da damo nekoj poznatoj osobi da uređuje malo Tračaru? :)

Izvor: Javno.com2 komentara

2 Comments

  1. Vera Ristivojevic

    13/12/2009 at 9:34 am

    HEHE TRACARO!NE BIH JA OVAJ SAJT NIKOME DAVALA DA GA PREUREDJUJE!DA LI BI MOGLA DA PISES MALO O GLUMICAMA SERIJE CARI-FIBI PAJPER I PRU, VERUJEM DA BI OBRADOVALA MNOGE FANOVE.POZZZ

  2. lence

    13/12/2009 at 10:33 am

    neka si ona otvori svoj sajt za tracenje, nama (meni) je ova tracara “brand”. nastavi tako!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top