Prati nas

Nina Badrić- razvod zbog Marka Miškovića?!

Vesti

Nina Badrić- razvod zbog Marka Miškovića?!

I posle razvoda pevačice Nine Badrić, ne prestaju nagađanja zbog čega je između nje i njenog bivšeg muža Bernarda došlo do razlaza.

Iako je u svojoj izjavi o razvodu Nina rekla da nije u pitanju treća osoba, današnja štampa piše kako ta “treća osoba” ipak postoji. To je, ni manje ni više, sin biznismena Miroslava Miškovića, Marko Mišković!

marko miskovic

Kako prenosi hrvatska “Arena”, a zatim i srpski “Svet”, Nina Badrić se već neko vreme “druži” sa mladim srpskim biznismenom Markom. Čak, kako se piše, Nina je svoj rođendan proslavila na zabavi koju je upravo Marko platio i organizovao.

Pevačica je bila i njegov čest gost, dok je Markova jahta tokom celog leta bila usidrena na hrvatskom primorju. Često su viđani i kako ručaju zajedno, ali i uživaju u sportovima na vodi.

Marko je u Srbiji često povezivan sa lepim i poznatim devojkama kao što su Emina Jahović, Ana Nikolić, Nina Seničar, Sanja Papić, Ana Ivanović, Mirka Vasiljević… Da li će se ovom impozantnom spisku dodati i Ninino ime, ostaje da vidimo…

Izvor: Alo.rs, Svet, Arena

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Tatty

  27/10/2009 at 1:37 pm

  Tracaro..na prethodnoj vesti o Nini pisalo je Marko Kostic!! A sad pise Marko Miskovic?! Koji od njih dvojice?

 2. *****MI@******

  27/10/2009 at 1:46 pm

  ko zna…^^^

 3. Milica370

  27/10/2009 at 5:09 pm

  hahah koja laz
  odgovor je: ni jedan
  poneta je u tome sto je neko pustio trac da nina ima nekog marka i onda neki pisu miskovic, neki kostic, neki kosic. a, ona je poslednji put bila u bg sad 21. i pre toga u aprilu – pre 6 meseci. to je tako gnusna laz. fuj. nadam se da se nina ne osvrce na te price

 4. ja

  27/10/2009 at 7:05 pm

  hahahhah pa sta fali marku miskovicu….zbog njega bi vredelo ostaviti muza :))))ako je zbog njega, onda joj je oprosteno :)

 5. ivy

  29/10/2009 at 4:51 pm

  para vrti gde burgija nece

 6. ana

  19/01/2010 at 5:15 pm

  ana ja sam tvoja obozavateljka i imeljakilja najbolja si cmok

 7. Pingback: Nina Badrić: Ne pevam da bih se dobro udala

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top