Prati nas

Nina Badrić: Samo plasman u finale je uspeh za Hrvatsku

Evrovizija

Nina Badrić: Samo plasman u finale je uspeh za Hrvatsku

Ovogodišnji učesnici Evrovizije polako pakuju kofere i odlaze put prestonice Azerbejdžana. Željko Joksimović je juče otputovao u Baku, a hrvatska predstavnica Nina Badrić tamo je već par dana. Pre odlaska na Evroviziju, Nina je u intervjuu za nedeljnik Scandal sumirala utiske.

“Jako se radujem učešću na Evroviziji. Imam pesmu za koju verujem da je dovoljno jednostavna, ali isto toliko snažnda da može da prenese poruku koju želim da pošaljem. Daću sve od sebe, a biće kako je suđeno”, kaže Nina i dodaje da je odlučlila da njen nastup bude umetnički. “Iskoristili smo maksimalan broj ljudi koji se može pojaviti na sceni. Biće nas šestoro, tri prateća vokala, dva plesača i ja. Igor Barbarić je radio koreografiju i zamislio je da nastup bude minimalistički. Zajedno smo osmislili da sve bude okrenuto umetnosti.”

Dok joj u rodnoj Hrvatskoj pojedinci proriču katastrofalan plasman, Nina je optimistična i poručuje da će sam ulazak u finale biti veliki uspeh za njenu zemlju.

“Ako dovedem Hrvatsku u finale, to će za mene biti veliki uspeh, posebno što nas finale Evrovizije godinama zaobilazi.6 komentara

6 Comments

 1. lili

  15/05/2012 at 11:29 am

  Bar je realna…tesko da ce uci u finale.

 2. Bella

  15/05/2012 at 1:23 pm

  daleko ste vi od finala.

 3. MR. IVAN SENSATION

  15/05/2012 at 1:42 pm

  Hrvatska na Eurosongu nije usla u top 10 od 2001 godine! ’02 11.V.Pisarovic ’03 15.Claudia ’04 13.I.Mikulic ’05 11.B.Novkovic ’06 13.Severina(ne bi usla u finale da SCG…) ’07 X Dragonfly ft.D.Topic ’08 21.Kraljevi ulice ’09 18.I.Cukrov ’10 X Feminnem ’11 X Daria ’12 ? N.Badric(zar nije mogla neka bolja pesma da se izabere?) Najveci uspeh 1999 4.Doris Dragovic ”Marija Magdalena”

 4. Mekachikashikatoka

  15/05/2012 at 1:57 pm

  Pesma je zaista lepa, a njen glas i ne treba komentarisati. :) Cipele sa slike su prelepee! :))

 5. TomCat

  15/05/2012 at 4:00 pm

  Pa pjesma nije losa, posle 2, 3 slusanja ti ne izlazi iz usiju, ali jbt sve je na tom prvom slusanju, tako da se i ja nadam da ce Hrvatska bar do finala stici. :)

 6. Still number one

  16/05/2012 at 1:24 am

  Žalosno je ali je tako. Hrvatska je ranije imala dobre pesme , dobre pevače i dan danas ima. Jer oni za razliku od Srbije imaju generacije pevača koji opstaju svojim kvalitetom . Što u zabavnoj, pop, rock , čansoni…Najbolja pesma sa ovh prostora kao i glas a da je poslata na evroviziju jeste Marija Magdalena u izvodjenju Doris Dragovic. To bi bila popednička pesma da Skandinavske zemlje nisu umesale svoje prste! I uslovile da Doris ne bude prva. Jer je navodno na matrici bio jedan prateći vokal više nego li na samoj sceni. Te su oni morali da prihvate “ponudu” da ne budu prvi kako ne bi bili diskfalifikovani i otud četvrto mesto. Inače pesma je šapionska kao i Doris. Svaka čast Nini, ali niti je sada u najboljoj glasovnoj formi niti je pesma prava. Ali srećno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top