Prati nas

Nina Badrić u ratu sa HRT-om!

Evrovizija

Nina Badrić u ratu sa HRT-om!

Uredništvo Hrvatske radiotelevizije optužilo je Ninu Badrić za loš plasman na ovogodišnjoj Evroviziji!

HRT je, naime, pevačicu optužio da zbog manjka promocije nisu dobro prošli u polufinalu. Nina na optužbe odgovara time da ni Željko Joksimović nije išao na turneju, pa je bio treći. Naljutile su je tvrdnje da joj je nastup bio debakl, jer je zbog operacije glasnh žica morala da otkaže koncerte.

“Lako je posle bitke biti general, ali učinila sam sve što je bilo potrebno da u Bakuu ostavim što bolji utisak,” – odgovor je Nine Badrić na optužbe Elizabeth Homsi. Urednica Zabavnog programa HRT-a kaže da su zbog Badrićkine operacije glasnih žica morali da otkažu desetak nastupa u Europi.

“Dobila sam samo čestitke kolega i to je ono što me raduje. Otkazala sam nastupe u Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj jer su trebali biti baš u vreme oporavka koji je trajao tačno 15 dana. Morala sam samo da ćutim. Nisam smela ni da zevam u mikrofon,” – objasnila je Nina na Adria Music Conferencu u Umagu. Čim se oporavila, gostovala je u srpskom talk-showu u Makedoniji. Za ono što je bila viša sila, dodaje, niko je ne bi smeo kriviti, ni ljudski ni profesionalno.

“Lako je sad pričati šta bi bilo da je baba muško i da se zove Marko. Ne volim kad se krivci traže u drugima i plače nad prolivenim mlekom, “ kaže Nina.

Da li je Nina trebalo da prođe u finale?

P.Ž. / Izvor: 24sata.hr
Foto: Andres Putting (EBU)

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. ggam

  04/06/2012 at 12:22 pm

  trebala je uci u fin.

 2. SSSS

  04/06/2012 at 1:12 pm

  Pjesma,realno nije nešto posebno,i mogli su to i bolje,ali Nina tu apsolutno nije kriva sama,i dala je sve od sebe..

 3. Natasa

  04/06/2012 at 1:26 pm

  Sada je ona krva sto je morala na operaciju msm ko im je kriv sto nikako nmg da prodju u finale ili da barem budu medju prvim 10 ali nmg nju kriviti sad.

 4. sofija

  04/06/2012 at 6:17 pm

  Pjesma je odlicna, nikako za evroviziju. Nini respect.

 5. o.O

  04/06/2012 at 8:11 pm

  Pa oni su je i poslali na evroviziju , šta se bune ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top