Prati nas

Nina Lečić kao seksi policajka!

Foto

Nina Lečić kao seksi policajka!

Seksi policajka Nina Lečić

Vozači koji su došli po svoj automobil na parkingu Ušće shopping centra, iznenadili se kada ih je tamo dočekala nesvakidašnja policijska patrola sa Ninom Radulović Lečić na čelu!

Odevena u kratak šorts i sa policijskom kapom na glavi, voditeljka je u okviru akcije Apatinske pivare Kad pijem, ne vozim animirala vozače da budu odgovorni tako što ih pozvala da provere da li su pod dejstvom alkohola, a sve to putem igrice na mobilnom telefonu. Oni koji su prešli igricu, dobili su vredne nagrade, a oni manje uspešni dobili su vaučer za taksi popust.

Ovako izgleda igrica

“Kao vozač svesna sam mogućih posledica po sebe a i druge, zato nikad ne sedam za volan pod dejstvom alkohola i uvek izaberem alternativu. Sada imam priliku da i kao lice sa malih ekrana, ali i kao neko ko je izgubio prijatelja u saobraćaju, sugerisem javno ljudima da se uvek zapitaju kolika je cena života pre nego sto sednu za volan pod dejstvom alkohola. Zajedničkom akcijom MUP-a i Apatinske pivare osmišljena je igrica kojom ćemo na zabavan način testirati ljude i podstaći one koji su malo preterali sa alkoholom, da se vrate sa Beer fest-a taksijem ili pešice a ne svojim kolima. Dakle spojićemo zabavno i korisno, a posetioce očekuju i pokloni.”, rekla je Nina.

P.Ž./Tračara6 komentara

6 Comments

 1. ezel

  15/08/2012 at 6:54 pm

  KAKO JE LIJEPA NA OVIM SLIKAMA,A I INACE….

 2. bonny

  15/08/2012 at 9:28 pm

  Ko je znao za nju pre udaje za Lecica?

 3. vanja

  15/08/2012 at 9:31 pm

  dobre cizme.

 4. luisana

  15/08/2012 at 11:13 pm

  Meni je ona jedna od nalepsih Srpkinja

 5. Avanti

  16/08/2012 at 12:32 am

  Lepa je ali najlepsa je bila Ksenija Pajcin, pa posle nje originalna postava Modelsica.

 6. realno

  16/08/2012 at 12:37 am

  Znaci ova je lepa ovo nije normalno!!! Ovo opusteno za miss sveta nema dalje, tacno mogu da je zamislim sa krunom i tim osmehom juuuuu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top