Prati nas

‘Nisam šizofrena – trava je kriva za moje ponašanje’

Šokantno

‘Nisam šizofrena – trava je kriva za moje ponašanje’

Amanda Bynes

Amanda Bynes

Problematična zvezda Amanda Bynes prošle godine je završila program lečenja u ustanovi za rehabilitaciju, nakon mnogobrojnih bizarnih scena koje je pravila. Glumica sada kaže da sve to nije imalo veze sa bilo kakvom psihičkom bolešću već zato što je pušila marihuanu.

“Amanda ne boluje od bilo kakve psihičke bolesti”, izjavio je njen advokat. “Nikada nije imala dijagnozu šizofrenije ili bipolarnog poremećaja. Jako joj je žao zbog svih uvredljivih tvitova, izjava i scena koje je pravila pod uticajem marihuane.”

Pre nego što je otišla na rehabilitaciju, Amanda je, između ostalog, podmetnula požar u blizini komšijske kuće i tvitovala užasne stvari o drugim poznatim ličnostima, na pr. o Rihanni, Drakumanekenki Christine Teigen.

Izvor: Posh24.com, Tracara.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Mina

  12/04/2014 at 12:17 pm

  AAAAAAA Amanda Bynes…Nikad cula :P

 2. Olaf

  12/04/2014 at 4:17 pm

  Pa koliko je ona marihuane morala pusiti dnevno da bi izazvala onako ekscentricno ponasanje??? To je onda bilo dorucak, rucak, vecera i svi medjuobroci- marihuana XD

 3. ikaccc

  12/04/2014 at 6:57 pm

  bila je lepa ko lutka ali je droga unisti nadam se da ce se oporaviti i nastaviti gde je stala, i ako vise nece isto biti kao pre <3

 4. Smrt Pece Prase

  12/04/2014 at 8:42 pm

  Trava leci sizofreniju. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top