Prati nas

Ništa od pomirenja: Popović neće Zoricu Brunclik u “Grandu”

Ništa od pomirenja: Popović neće Zoricu Brunclik u “Grandu”

Nema pomirenja (foto: arhiva)

Nema pomirenja (foto: arhiva)

Već nedeljama kruži priča da će se Zorica Brunclik vratiti u žiri muzičkog takmičenja Zvezde Granda, nakon što je dve sezone provela u konkurentskim Pinkovim zvezdama.

No, prvi čovek Granda Saša Popović demantuje da je o njenom povratku uopšte bilo reči i navodi da sa njom nije u kontaktu već neko vreme.

“Zorica je sama napustila ovaj žiri. To je evidentno. Oni su mene obavestili jednom porukom da ne žele da budu…Zbog odnosa sa Prvom srpskom televizijom. Tu se završila naša saradnja. Otišao je i Šaban Šaulić… Ja sam napravio drugi žiri,” izjavio je on, prenosi Kurir.

“Mislim da ovaj žiri zaista ima apsolutni kredibilitet i mnogo je dobar. Nema sujete, to je ono što je najvažnije. Oni se posvađaju, a kad se sve završi mi ovde sednemo, jedemo, popijemo nešto, pozdravimo se i odemo. Kad se završi emisija, bitno je da smo kompaktni, složni, da se niko na nikog ne ljuti,” dodao je Popović.

 


3 komentara

3 Comments

 1. Roxy

  03. 07. 2017. at 21:01

  Zabole i Zoricu i sve druge za grand. Ima toliko drugih kanala da grand vise nikom nije interesantan. Nekada je grand sa pinkom bio najjaci. U USA si morao da kupis posebnu antenu samo za domace kanale za oko $500, a onda da platis oko $50 mesecno da bi gledao dva kanala, i tad je grand kao jedini muzicki program za dijasporu razvaljivao, tad su derali sve pevace, unistili stare, napravili ovaj krs popularan danas. A sad, sad u pola cene dobijas sve kanale celog balkana ako gledas legalno, a ako ides na stream onda sami znate. Tako da zabole afirnmisane pevace za grand, jer jedino sto sad mogu da proizvedu su nebulozna muzicka takmicenja koja za deceniju pored hiljade kandidata nisu uboli jos ni jednu zvezdu.

 2. keki

  04. 07. 2017. at 00:05

  Pa apsolutno su i nepotrebni jer nikad gledanija emisija nije bila

 3. Nina

  04. 07. 2017. at 06:25

  Meni su za klasu bile pinkove zvezde bolje. Bilo su im bolji izvodjaci,birali se bolje pjesme a najvaznije od svega je sto je ziri predivan prema kandidatima a uz to sve realan. Ne moras nikog vrijedjati ni pljuvati,nazivati ih pogrdnim imenima da bio bio interesantan. Za razliku od ZG. Kod ZG ziri prije svega treba da se nauci bontonu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top
Overlay