Prati nas

Nives Celzijus: “Sviđa mi se Boris Tadić!”

Vesti

Nives Celzijus: “Sviđa mi se Boris Tadić!”

Hvatski skandal-majstor Nives Celzijus sinoć je u beogradskom klubu Teatro promovisala svoju prvu knjigu Gola istina. Pevačica kaže da je knjiga u potpunosti autobiografska, i da je i najškakljivije detalje o sebi stavila na papir. Evo šta kaže spisateljica Simonida Milojković, autor bestselera Grabljivica, inače recezent ovog izdanja: “Nives je sigurno bilo mnogo teže da napravi ovu knjigu jer je pisala najškakljivije priče o sebi. Pa i to da je nevinost izgubila tako što je silovana ! Meni je bilo lakše jer sam pisala o drugoj osobi.”

Evo šta kaže Nives o svojoj knjizi: “Tokom trudnoće, koju sam morala da održavam, osećala sam se beskorisno. U jednom trenutku sam odlučila da napišem knjigu misleći isprva da to niko neće želeti da pročita. Međutim, ispalo je potpuno drugačije.” A evo nešto o očekivanjima i još po nečemu:

“Koliko sam obaveštena, u Srbiji se više čita, tako da ću sigurno postići bar ovaj tiraž (od 54.000 primeraka), koji je u Hrvatskoj bio nezamisliv. Što se tiče gostiju na promociji, volela bih da dođe predsednik Boris Tadić. Ne volim politiku ni političare, ali on je izuzetno markantan i šarmantan i, iako ga ne poznajem, deluje interesantno.”

Podršku Nives dali su Goca Tržan koja je došla sa suprugom Ivanom, Katarina Ostojić Kaja, učesnica “Survivora” Boba Tošić, voditeljka Sandra Lalatović, Saša Ćurčić, Ivan Plavšić, mladi fudbaler Igor Kojić i mnogi drugi. Njen suprug, fudbaler Dino Drpić čitavo okupljanje posmatrao je sa strane dajući aplauzom ohrabrenje svojoj dragoj.

izvor: ALo


7 komentara

7 Comments

 1. marija

  23. 12. 2008. at 16:24

  koji bolid

 2. unknown

  24. 12. 2008. at 12:38

  bas je bolid!! :S xD

 3. emila

  25. 12. 2008. at 18:08

  juu ju ju borris tadic nije za tebe aahahahahhahahahhahahahha

 4. Pingback: Diva Brena

 5. JOVAN

  11. 01. 2009. at 23:55

  nives je oki doki

 6. Pingback: Nives Celzijus: seks na praznom Maksimiru!

 7. Pingback: Nives Celzijus postala i kolumnista!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top