Prati nas

Njoj nije hladno! Kim Kardashian se ovako oblači u januaru!

Bizarno

Njoj nije hladno! Kim Kardashian se ovako oblači u januaru!

Moda za januar ( foto: James Devaney/GC; Alessio Botticelli/GC )

Moda za januar ( foto: James Devaney/GC; Alessio Botticelli/GC )

Dok većina ljudi smatra da su šalovi, kape i rukavice neizbežni tokom januara, Kim Kardashian još jednom dokazuje golim nogama i otvorenim sandalama da joj je moda ispred komfora.

Ako ste pomislili da su ove fotografije zabeležene pre nekoliko meseci prevarili ste se. Fotografi su ufotkali Kim ovih dana na ulicama Njujorka u ova dva autfita koja uteruju jezu u kosti svim stanovnicima ove metropole koji pokušavaju da se sklone sa ledenog vetra koji je karakterističan za januar.

Pet saveta Kim Kardashian za što bolji selfie

Dok mnogi pevaju tradicionalne božićne pesmice, Kim se očigledno opredelila za: Zima, zima, e, pa šta je? Ako je zima nije lav!

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. anastija

  10/01/2015 at 7:59 pm

  Ova prva slika je bila sa rođendana John Legend a ova druga slika…Ima dosta zena koje se tako oblace tj. ima i goree….Glupo je sto objavljujete ovakve stvari!!Svi imaju pravo da se obuku kako god hoce…Da li ce te sada da osudjujete sve zvezde kako se oblace?

 2. STARSHIP

  10/01/2015 at 9:02 pm

  A KAD SE KARLEUSA “OBUCE GOLA” ONDA SVI TREBA DA SE DIVIMO TOME??? SMARATE SA GLUPOSIMA

 3. sasa

  10/01/2015 at 10:37 pm

  Malo joj se izoblicila glava o.O

 4. pifi

  11/01/2015 at 12:23 am

  Neobicnije je to sto se Lady Gaga oblaci jos vise razgoliceno zimi ponekad, a leti zna da navuce bundu.

 5. Glas razuma

  11/01/2015 at 3:25 am

  Staris Kim, staris …..
  Dosadjujes, ni tvoja glava vise nije kao pre, poprimas taj babun face. Telo nije ni za pricu jer je oduvek nikakvo….. I cini mi se da se bura oko nje polako stisava, sto mi je drago.
  Neka nama Sie, Sheerana, Smitha, Newmana & Co. mesto ove bedevije : ) #cheers #freedom #kkout

 6. Anteros

  11/01/2015 at 11:20 am

  Hhahah ne brinite se vi za nju, ona iz kuce u kola, iz kola u zgradu.:D ne boravi ta puno na polju, samo da je islikaju i kraj.:D

 7. Irena

  11/01/2015 at 11:38 am

  Trend je naj bitniji, ko j*** organe.

 8. Naninanaj

  12/01/2015 at 4:03 am

  borba za paznju medija nikad nije bila surovija….mislim da psihoterapeuti ovih lica vec sami lude….treba svaki dan plasirati nesto novo I nahraniti javnost senzacijama….pa sta ako je gola, nije joj hladno, njen problem…cime se ona bavi? sta je donela svetu? muziku, knjigu, film? nesto vredno pamcenja? a devojcice je imitiraju…ta demokratija treba strogu stariju sestru s nazivom cenzura, cisto da anonimne nistarije satera u misju rupu da ne kvare generacije…boli me uvo sto ona ima para, ne mogu da je imitiram I necu, jer njene recenice ne pokazuju inteligenciju I ne mogu da unaprede svet, samo da ga unazade…destruktivnija je od te ledi gage koja je bar originalna I demaskira ljudske gluposti, a ova je personifikacija iste

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top