Prati nas

Nova Beckhamova kolekcija u H&M-u

Moda

Nova Beckhamova kolekcija u H&M-u

Ove jeseni u H&M-u stiže nova kolekcija slavnog fudbalera

Ove jeseni u H&M-u stiže nova kolekcija slavnog fudbalera

 

Ove jeseni David Beckham uvodi nove stilove i trendove u okviru svoje David Beckham Bodywear H&M kolekcije, a fokus je i ovog puta na udobnosti i funkcionalnosti. Kolekcija će biti u prodaji od 21. avgusta u odabranim H&M radnjama širom sveta.

“Novi komadi iz Bodywear H&M kolekcije odišu pravom energijom. Iskreno, uživam u kreativnom radu sa H&M timom, sa kojim sam se ovog puta zabavio igrajući se bojama i teksturama. Nadam se da se svima dopadaju onoliko koliko i meni”, kaže poznati fudbaler.

Noviteti za ovu jesen su vuneni donji delovi pidžama od puplin pamuka, osvežavajućih plavih nijansi. Novi stilovi uključuju bodi majice i donje delove donjeg veša, gde su kontrastno ukombinovani pamuk i vuna, kao i čvrsto pletene pamučne čarape i beanie kape.

 

Glavne teme su colour-block stil i pruge, posebno za dukseve okruglog izreza, gde je uređenost vertikalnih pruga u kontrastu sa sivim colour-block telom i rukavima. Ovaj splet vertikalnih pruga se nalazi i na pidžamama kratkih rukava, donjim delovima i šortsevima.

Ključna nijansa sezone je kobaltno plava, koja se odlično uklapa uz nijanse sive i crne, zastupljene u kolekciji. Takođe, tu su i horizontalno prugaste pantalone koje nam dolaze u crnoj i plavoj boji ili u nijansama sive.

U Srbiji kolekcija će biti dostupna u H&M Delta City.

Redakcija Tracara.com
Foto: H&M2 komentara

2 Comments

  1. boo

    02/07/2014 at 2:14 pm

    HOT

  2. pifi

    03/07/2014 at 5:41 pm

    Meni se takva moda uopste ne dopada

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top