Prati nas

Nova reklama za Peugeot sa Đokovićem iznervirala Srbe

Hot!

Nova reklama za Peugeot sa Đokovićem iznervirala Srbe

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Verovali ili ne, ali Dijana Đoković, majka Novaka Đokivać ne zna srpski. Ili su je barem tako predstavili u novoj reklami za Peugeot 308GTi.

Iako je sponzor našeg tenisera imao odličnu ideju za reklamu, definitivno nisu imali najbolji izbor kada je u pitanju glumica koja glumi Noletovu majku. Fiktivna gospođa Đoković je promašila baš sve u izgovoru našeg jezika, od akcenta do konstrukcije rečenice.

Radnja reklame je sa druge strane, veoma simpatična. Vidimo malog Đokvića na času violine, ali mu muzika očigledno ne ide od ruke. Međutim, onog trenutka kada teniska loptica upadne u učionicu, Nole violinu odlično koristi kao reket. Pri završetku časa sastaje se sa majkom koja mu postavlja pitanje: “Pa dobro, Novak, kako je počeo tvoj čas violine?”, na šta je dečak odgovora: “Da, mnogo je bilo dobro”. Naime, ovo pitanje je u originalu trebalo da glasi: “I, Novače, da li si počeo da uživaš na časovima violine”, te bi i sam odgovor dečaka imao više smisla.

Ovim povodom se oglasilo glavno predstavništvo Peugeota za Srbiju i Crnu Goru, ali i prava Dijana Đoković. “Reklama je pravljena za ceo svet i nisu se konsultovali sa nama, ali slažem se da je moglo i bolje. Kontaktirali smo sa centralomi i obavestili ih o tome kakve komentare je ovaj video izazvao u Srbiji”, objasnio je Nemanja Živojinović, direktor marketinga. Dijana sa druge strane nije htela da komentariše jer još uvek nije odgledala reklamu. “Ne bih želela ništa da komentarišem jer ne znam o čemu se radi”, rekla je gospođa Đoković za Informer.  

Spornu reklamu možete pogledati ovde:

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. kos

  19. 05. 2016. at 11:07

  pa zaista tolika kompanija i da imaju ovakve propuste sramota još kako ovo dete lepo govori a ona matora kobila nije se naučila

 2. Adora

  19. 05. 2016. at 16:03

  Ovaj mali je nas 100 %.

 3. ohh

  19. 05. 2016. at 16:22

  Promenila mu se boja ociju, majka ga zove Novak sa engleskim izgovorom, a prava majka Djokovica nije saznala za reklamu sina ma jbt se svi

 4. DaisyDuvall

  20. 05. 2016. at 11:07

  @kos, zena je verovatno dobila tekst, koji treba da kaze, ako tu Niko nije bio da joj kaze kako se izgovara, nije ona kriva. hajde te izgovori reci na bilo kojem leziku koji ne govoris bez greske.

 5. DaisyDuvall

  20. 05. 2016. at 11:12

  @ohh zaista je moguce da se boja ociju menja, nisi nikad primetio/primetila na sebi?

 6. malena

  20. 05. 2016. at 16:55

  Mislim da Novak i njegova porodica imaju dosta novca da bi dozvolili ovakav propust i ucestvovali za novac u ovoj sramnoj reklami, njegov uticaj je bar toliki da je mogao reci izaberite bolje glumce da glume mene i moju mamu ili ne… toliko sebe cene…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top