Connect with us

Novak Đoković kupio dva apartmana u Njujorku

Život

Novak Đoković kupio dva apartmana u Njujorku

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

Jedan od najboljih svetskih tenisera i naš najbolji sportista Novak Đoković, nedavno je kupio dva luksuzna stana u objektu izvođača 565 Broome Soho na Menhetnu.

U pitanju su dva odvojena stana, tačnije dvosobni apartmani svaki je površine od 185 kvatratnih metara, a projektovao ga je čuveni italijanski arhitekta Renzo Piano, ovu informaciju nedavno je objavio Volstrit žurnal, kako prenosi Blic.

Stanovi se nalaze u južnom delu Menhetna u Merzer stritu, uobičajena cena apartmana na višim spratovima ove stambene jedinice počinje od 5,4 miliona dolara pa naviše.

Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. savka

    19/01/2017 at 1:50 pm

    zasto bi ovo siromasnog srbina trebalo da zanima? covek je deklarisani crnogorac, neplaca porez zemlji u kojoj je odrastao, sin mu je francuz, krst je zamenio budizmom, gubi od 150 tenisera sveta. sad jos hoce imovinu da nam trlja na nos

  2. k

    19/01/2017 at 5:01 pm

    Covek je posteno zaradio novac, gomile njega dao u humanitarne svrhe, i sad se pojave ljudi kojima smeta sto ostatak novaca trosi na zamisli… SEBE. Dobro razmislite zasto vam smeta sreca jednog ovako dobrog coveka.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top