Connect with us

Novak Đoković- posle humanitarnog turnira, dolazak u Beograd!Vesti

Novak Đoković- posle humanitarnog turnira, dolazak u Beograd!

Kada je u toku teniska sezona, teniseri imaju vrlo malo vremena između turnira za odmor. Tako će Novak Đoković svoje slobodne dane posle turnira u Rimu, ako ih uopšte i bude, provesti u svom rodnom Beogradu gde se najbolje odmara i relaksira.

djokovic

U Rimu je sa svojim kolegama igrao na humanitarnom turniru koji je posvećen preminulom teniseru Federiku Luciju. Honorari će ići u humanitarne svrhe, tačnije za borbu protiv leukemije od koje je dvadesetosmogodišnji teniser i preminuo.

A kakvi su Novakovi utisci sa ovog turnira: “Igrali smo u Lucijevu čast i za fondaciju koju su osnovali njegovi roditelji. Federiko je bio pozitivan čovek, uvek nasmejan pa su ovi trenuci puni emotivnog naboja.”

Posle ovog turnira Novak će neko vreme provesti u Beogradu do početka turnira Serbian Open, koji svi sa nestrpljenjem iščekujemo.

izvor: Story

Loading...

6 Comments

6 komentara

 1. Ljiljana

  30 April 2009 at 8:03 am

  koje gluposti,svasta…mislim na ovo “Posle ovog turnira Novak će neko vreme provesti u Beogradu do početka turnira Serbian Open, koji svi sa nestrpljenjem iščekujemo.”
  pa nece se on odmarati vec ce pravo sa ovog turnira u Rimu,gde brani titulu,direktno za Beograd gde vec prekosutra pocinje turnir,tako da ne verujem da ce vise od jednog dana da se odmara,ako se to moze odmorom nazvati.

 2. kurton

  30 April 2009 at 5:30 pm

  sve mi je antipaticniji.

 3. ana

  30 April 2009 at 6:00 pm

  napred djole!!!!!!!srbija

 4. miljana

  1 May 2009 at 1:09 pm

  NOLE JE NAJBOLJI…,A KURTON BUDALA MRS BUDALO…

 5. Novak Djokovic

  2 May 2009 at 9:49 pm

  Hy TnX za komentarE

 6. milica

  2 February 2012 at 7:39 pm

  NOLE….KRALJU…..<3

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top