Prati nas

Novak Đoković- posle humanitarnog turnira, dolazak u Beograd!

Vesti

Novak Đoković- posle humanitarnog turnira, dolazak u Beograd!

Kada je u toku teniska sezona, teniseri imaju vrlo malo vremena između turnira za odmor. Tako će Novak Đoković svoje slobodne dane posle turnira u Rimu, ako ih uopšte i bude, provesti u svom rodnom Beogradu gde se najbolje odmara i relaksira.

djokovic

U Rimu je sa svojim kolegama igrao na humanitarnom turniru koji je posvećen preminulom teniseru Federiku Luciju. Honorari će ići u humanitarne svrhe, tačnije za borbu protiv leukemije od koje je dvadesetosmogodišnji teniser i preminuo.

A kakvi su Novakovi utisci sa ovog turnira: “Igrali smo u Lucijevu čast i za fondaciju koju su osnovali njegovi roditelji. Federiko je bio pozitivan čovek, uvek nasmejan pa su ovi trenuci puni emotivnog naboja.”

Posle ovog turnira Novak će neko vreme provesti u Beogradu do početka turnira Serbian Open, koji svi sa nestrpljenjem iščekujemo.

izvor: Story6 komentara

6 Comments

 1. Ljiljana

  30/04/2009 at 8:03 am

  koje gluposti,svasta…mislim na ovo “Posle ovog turnira Novak će neko vreme provesti u Beogradu do početka turnira Serbian Open, koji svi sa nestrpljenjem iščekujemo.”
  pa nece se on odmarati vec ce pravo sa ovog turnira u Rimu,gde brani titulu,direktno za Beograd gde vec prekosutra pocinje turnir,tako da ne verujem da ce vise od jednog dana da se odmara,ako se to moze odmorom nazvati.

 2. kurton

  30/04/2009 at 5:30 pm

  sve mi je antipaticniji.

 3. ana

  30/04/2009 at 6:00 pm

  napred djole!!!!!!!srbija

 4. miljana

  01/05/2009 at 1:09 pm

  NOLE JE NAJBOLJI…,A KURTON BUDALA MRS BUDALO…

 5. Novak Djokovic

  02/05/2009 at 9:49 pm

  Hy TnX za komentarE

 6. milica

  02/02/2012 at 7:39 pm

  NOLE….KRALJU…..<3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top