Prati nas

Novak Đoković snima film o Nikoli Tesli!

Extra

Novak Đoković snima film o Nikoli Tesli!

Odaje počast velikom pronalazaču (foto: AP)

Odaje počast velikom pronalazaču (foto: AP)

Proslavljeni teniser Novak Ðoković snimiće film o velikom srpskom pronalazaču Nikoli Tesli, u saradnji sa režiserom Gordonom Bijelonićem. Novak je sam predložio da se ekranizuje priča o životu srpskog velikana, na šta je Bijelonić bio i više nego oduševljen.

Nole i Gordon saradnju su ostvarili zahvaljujući teniserovoj prijateljici Mirjani Sladić  i bivšem teniseru Dušanu Vemiću, a Ðoković je u junu za britanske medije najavio veliko iznenađenje vezano za slavnog pronalazača.

“U glavi mi je projekat o Nikoli Tesli koji će se ostvariti jednog dana, nadam se uskoro. Na putu je nešto veliko. Sve je u tome da treba biti svestan koliko je on uradio za civilizaciju. Uvek je bio ponosan na svoje srpske korene, a ljudi ne znaju previše toga o njemu. Pokušavam da objasnim ljudima da imamo svetlo zbog njega. Otkriće naizmenične struje je dovelo do toga”, rekao je Đoković ranije.

Slavni teniser odabrao je sjajnog režisera za saradnju, jer je Gordon, koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine, sarađivao sa zvezdama poput Vin Diesela, koji se i pre svoje slave družio sa Bijelonićem, Robertom De Nirom, Johnom Travoltom, Milom Kunis, 50 Centom

2 komentara

2 Comments

  1. dragan

    27. 08. 2015. at 15:28

    a hoće napomenuti i da je tesla voleo dečake? :)

  2. Kkk

    27. 08. 2015. at 16:25

    Hoce li napomenuti da se tesla na prijavi za fakultet izglasio kao hrvat? :-)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top