Prati nas

Novak i Jelena Đoković žive pored snaje Bin Ladena!

Šokantno

Novak i Jelena Đoković žive pored snaje Bin Ladena!

Novak i Jelena imaju prilično zanimljiv komšiluk (foto: Facebook)

Novak i Jelena imaju prilično zanimljiv komšiluk (foto: Facebook)

Jelena Novak Đoković u svom komšiluku u Monte Karlu imaju ni manje ni više nego bivšu snaju Osame Bin Ladena.

Naime, Karmen Bin Laden koja je bila udata za najstarijeg Osaminog brata Džeslama od kog se razvela 1994. godine sa njihovim ćerkama živi na relaciji Monako-Švajcarska. Đokovići i Lepa Brena koja živi sa njima u zgradi nisu ni slutili da u komšiluku imaju bivšu snaju najozloglašenijeg teroriste na svetu.

Nisam fascinirana svetskim džet-setom. U Monte Karlo idem da se odmorim i zaista ne vodim računa o tome ko je tamo. U kneževini je normalno da su ti poznati ljudi susedi i da ih srećeš na svakom koraku. Tamo se poštuje njihova privatnost i, kada ih vidim, ne zurim u njih” prokomentarisala je Brena svoju komšinicu. 

Karmen posle mnogo godina patnje živi luksuznim životom.

Iako sam pomen njihovog imena asocira na zastrašujuće ekstremističke napade, ova žena je potpuno bezopasna jer je i na svojoj koži osetila to breme. Naime, odmah nakon 11. septembra izgubila je prijatelje, a porodica njenog muža ukinula joj je svaku novčanu podršku, dok on odbija da prizna njihove tri ćerke. Zbog glasa koji ih prati teško su dolazile do zaposlenja, jer poslodavci neće da rizikuju da uvrede svoje klijente. Karmen se inače izdržava pisanjem knjiga o svom životu, u kojima otkriva tajne iz porodičnog života saudijskog milionera, a pošto su veoma čitane, dobro zarađuje” otkriva izvor blizak Karmen za Kurir.

Inače, kao ni njene ćerke, Karmen nije htela da se odrekne ovog prezimena pa u većini slučajeva se pretvaraju da se pukim slučajem tako prezivaju.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top