Prati nas

Novak se ženi u julu na Svetom Stefanu!

Extra

Novak se ženi u julu na Svetom Stefanu!

novak djokovic jelena risitic

Uskoro venčanje!

Kako izveštava dnevni list Alo, a prenosi Telegrafsrpski teniser Novak Đoković venčaće ovog leta na popularnom crnogorskom poluostrvu Sveti Stefan.

Popularno letovlište biće destinacija za venčanje jednog od najpopularnijih srpskih parova, a ceremonija će se desiti u julu mesecu.

A stiže i beba! 

“Novak i Jelena su nedavno odlučili da će se venčati u julu i o tome su obavestili svoje roditelje koji ne žele da se mešaju u njihove želje i organizaciju. Na ludi kamen će stati na prelepom Svetom Stefanu, a ovo mesto su odabrali jer će medijima biti teško da priđu, te će moći da sačuvaju privatnost za sebe. Prva polovina jula im je najviše odgovaralam pošto će Nole tada završiti sve obaveze oko Vimbldona” – rekao je izvor blizak paru i dodao da Jeleninu venčanicu kreira poznata modna dizajnerka iz Francuske.

Tačan datum njihovog venčanja je već određen, a očekuje se da je se na Svetom Stefanu naći brojne poznate zvanice iz celog sveta, a da će se par truditi da venčanje bide intimno i skriveno od očiju javnosti.

Redakcija Tracara.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. dr

  11. 05. 2014. at 10:56

  Hvala Bogu nece biti niko od srpskog dzet seta…. Zamislite za jednim stolom sedi ceca a za drugim neki ugledni ljudi, vredni paznje..

 2. memories

  11. 05. 2014. at 12:23

  Pa dje ce ako ne u svoju otadzbinu?

 3. memories

  11. 05. 2014. at 12:26

  Pa dje ce ako ne ne u svoju otadzbinu?

 4. -

  11. 05. 2014. at 14:07

  Moj čale bi kazao opala ti cigla na glavu ipak opala ti zgodna cigla.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top