Connect with us

Nove izazovne fotografije Majli Sajrus!
Vesti

Nove izazovne fotografije Majli Sajrus!

Nakon par nedelja od snimka gde smo Majli Sajrus(18) mogli da vidimo kako puši iz bonga, sada se u američkim medijima pojavio novi omanji skandal sa mladom pop zvezdom. U pitanju su fotografije na kojima Majli nosi oskudnu odeću, ali i gde se vidi tetovaža devojke koja važi za američkog tinejdž idola, za koju nismo znali, tik ispod njene leve dojke.

Majli izgleda baš zna da se zabavlja, a kako to izgleda, pogledajte… Da li mislite da je ovo preizazovno?

foto: thesuperficial.com

Loading...
56 Comments

56 komentara

 1. andrijana

  11/01/2011 at 12:03 pm

  sta je ovde izazovno nista bukvalno a tetovaza koja tetovaza na miley nisam videla moze dami neko kaze gde i zasto je istetovirala

 2. JoannaM

  22/01/2011 at 12:28 am

  Neki kazu da je ovo NORMALNO -.-”
  Dajte pa pogledajte malo bolje… da li ste ikad videli..hmmm… lupam sad, Vanessu Hudgens da se ovako ponasa?? Selenu Gomez???? Ne! Jer su one normalne devojke… nekad sam volela Miley, ali sada ne mogu da je podnesem -.-”

 3. Miley fan No.1

  22/01/2011 at 2:46 pm

  OMG….da li si ti normalna…Vanessa ti se slikala skroz gola a ti nesto govoris o Miley…ukucaj na google Vannesa nude i videces…sta je ona radila…Selena je ok…ali i ona ima ovakvih slika kao Miley…tako da Miley nije kao Vanessa i nikad nece ni biti…Vanessa me je razovarala…MILY DRZI SE KRALJICE!

 4. Love Demi and Miley

  15/06/2011 at 8:48 am

  Nzm sta je ovde tako izazovno napali nju i Demi kao da to jedine rade!Nisu me nijedna razocarali jer su super!NAJBOLJE STE DRZITE SE!VOLIM VAS!

 5. Love Demi and Miley

  15/06/2011 at 8:51 am

  OMG upravo sam videla slike Vanesse vas dve nemate cega da se stidite ovo je totalno ok!Ne mogu da verujem da se Vanessa onako slikala a kao fina devojka!

 6. Nina95

  04/09/2011 at 5:27 pm

  Hmm. Ja ovde ne vidim nista oskudno. kao da druge devojke ne nose sortseve i majce. Haha, ma dajte. Danasnje klinke devedeset deseto se mnogoooo gore oblace. A Majli napadaju samo zato sto su ljubomorni na njen uspeh. Ona nije poznata zbog slika ili nzm ni ja cega vec jer zna da peva, glumi itd. A tetovazaaaaaaaa. Vi ste kao mnogo obavesteni. Veliki – za tracaru, tetovazu ima vec nekoliko goodina i to zato sto joj je drugarica umrla od neke disajne bolesti. ‘Just Breath’ je tatu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top