Connect with us

Nove Pampers pelene ostavljaju roditelje da se pitaju: ‘Gde je sva tečnost nestala?’Sponzorisana vest

Nove Pampers pelene ostavljaju roditelje da se pitaju: ‘Gde je sva tečnost nestala?’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto: PR)

(foto: PR)

Pampers otkriva nove i unapređene Baby-Dry pelene koje sada sadrže 3 upijajuća kanala dizajnirana tako da se beba ujutru probudi jednako suva kao što je bila veče pre, sa što manje vlažnosti nekupljene tokom noći.

Roditelji ulažu dosta ljubavi i brige kako bi svojoj bebi obezbedili kvalitetan san noću – to uključuje nežni poljubac za laku noć, mekanu i čistu postelju, nežnu pidžamu i udobnu pelenu zahvaljujući kojoj će ostati suva – ali se bebe ujutru bude sa mokrom i punom pelenom, što nikome nije zabavno! Prema rečima dr Julke Damljanović, pedijatra i neonatologa, mokra i glomazna pelena može uticati na bebin san. “Bebe provode skoro pola svog vremena spavajući a tokom noćnog sna im je najpotrebnija pelena. One nose pelenu i po 12 sati noću koja treba da apsorbuje čak i do 2-3 popijene flašice mleka. Povećano mokrenje tokom noći znači da je još važnije da beba ostane suva i da joj bude udobno, kako bi se očuvao kvalitetan san koji može biti prekinut zbog natopljene pelene, a koji je veoma važan za zdrav razvoj bebe.”

(foto: PR)

(foto: PR)

Novi Pampers Baby-Dry ima 3 upijajuća kanala koji omogućavaju da beba ostane suva i do 12 sati tokom noći. Zato pozivamo sve roditelje da probaju Novi Pampers Baby-Dry tako što će nas kontaktirati putem http://www.detinjarije.com/baby-dry-izazov/ a mi ćemo vam poslati celo pakovanje Pampers Baby-Dry pelena. Podelite sa nama vedeo ili sliku uz vaše iskustvo o korišćenju naših pelena. Roditelji će otkriti kako inovativna tehnologija omogućava da njihova beba ostane suva i zapitaće se „gde je sva tečnost nestala“ dok vi i vaša beba uživate u suvom jutru!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top