Prati nas

Nove ‘Pinkove zvezde’ pod maskama kao imitacija korejske emisije ‘King of Mask Singer’

Televizija

Nove ‘Pinkove zvezde’ pod maskama kao imitacija korejske emisije ‘King of Mask Singer’

Gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, Željko Mitrović najavio je nove, originalne projekte koji gledaoce očekuju naredne godine na ovoj televiziji.

Među njima je i nova sezona muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, koja će se od ostalih sezona razlikovati po formatu – svi pevači biće maskirani od glave do pete, te žiri do poslednje epizode neće znati ko peva ispred njih.

Ono što je direktor RTV Pink zaboravio da pomene jeste da je novi format zapravo inspirisan korejskim muzičkim takmičenjem koje nosi naziv King of Mask Singer, koji se uspešno emituje od 2015. godine. Isti format su preuzeli i Amerikanci, a njihova emisija pod nazivom The Masked Singer sa emitovanjem kreće 2. januara na Fox televiziji.

Koncept emisije je takav da se poznati pevači takmiče tokom 10 epizoda, maskirani u ekstravagantne kostime od glave do pete, dok žiri ne zna ko se nalazi ispod maski, sve dok pevač ne ispadne.

Pinkove zvezde nastale su po uzoru na muzički format The Voice, koji je trebalo da se emituje na televiziji Pink, ali se od toga odustalo, zbog čega se stolice u Pinkovom takmičenju podižu iz poda, umesto da se okreću, kao što je to slučaj u emisiji The Voice.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top