Prati nas

Nove, tužne glasine o Lady Gagi!

Vesti

Nove, tužne glasine o Lady Gagi!

Za vrlo kratko vreme Lady Gaga zaludela je celu planetu. Svojom zaraznom muzikom i spotovima koji ostavljaju bez daha, Gaga je postala ljubimica mnogih i ušla u istoriju kao prva pevačica koja se oblači u Ikei! :) Međutim novi, do sada nepoznati detalji, šokirali su njene fanove.

Prema novoj biografiji “Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga” koju potpisuje Moren Kalahan, pevačica ima čudnu naviku: gladuje kako bi na sceni izgledala što bolje. Gagin koncertni menadžer potvrdio je biografove navode i dodao da je 2009. kontroverzna pevačica čak 6 puta bila hospitalizovana zbog izgladnjivanja!

U martu mesecu fanovi su bili zabrinuti njenim kolapsom na sceni, da bi aprila stiglo saopštenje njenog PR tima da pevačica ne drži baby dijetu i da je u potpunosti zdrava.

Danas, nakon milionskih tiraža, Gagin uspeh izgleda da se ogleda u promovisanju čudnog načina života: ona je buntovna, drska i po pisanju magazina Times, vrlo uticajna.  Pored svega, njen vrlo prisan odnos sa fanovima postao je legendaran i jasno je da ih ona inspiriše.

Međutim, ako se navodi o njenim lošim zdravstvenim navikama ispostave kao tačni, Gaga bi trebalo da nađe način da promoviše zdraviji život, bez poroka, pošto se njeni “mali monstrumi” poistovećuju sa njom, te mogu krenuti da kopiraju i njene loše navike.

Faris Yuma55 komentara

55 Comments

 1. mika

  01/07/2011 at 2:40 pm

  lady gaga je lady gaga ja je obozavam sta god radila ljudi vrs preveliki pritisak na nju zamislite da ste vi najpopularnija osoba na svetu ne bi vam bilo lako!imam samo jedno da kazem:napred LADY GAGA!!!

 2. mika

  01/07/2011 at 2:47 pm

  sve one koje vole lady gagu ja podrzavam.jedino mi je zao zato sto mi imaomo najgore pevace/ice kao na primer;dara bubamara,seka aleksic, jelena karlusa,boki3…bar imamo mogucnost da slusamo njenu muziku.bas me briga sto se drogirala ona je barem u stanju izjavi svoje privatne stvari,sto vecina od nas ne moze.lady gaga treba svima da bude uzor.ali ne mislim na drogiranje plasticne operacije i slicno.

 3. mika

  01/07/2011 at 2:50 pm

  LADY GAGA king FOREVER!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 4. mika

  01/07/2011 at 2:55 pm

  brit-brit uopste se neslazem sa tobom u vezi sa lady gagom i vezi sa pravopisom.

 5. mika

  01/07/2011 at 2:56 pm

  lady gaga je jedino pogresila sto se drogirala. al svi mi gresimo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top