Prati nas

Novi album Seke Aleksić u februaru!

Extra

Novi album Seke Aleksić u februaru!

Seka Aleksić - Tračara

Već tradicionalno, folk pevačica Seka Aleksić organizovala je novogodišnju večeru i druženje sa kolegama i predstavnicima medija. Seka je govorila o novom albumu, novogodišnjem nastupu, ulozi u filmu, ali i o duetu sa kolegom Dadom Polumentom.

Među brojnim kolegama, Seka je sinoć ugostila Lepu Brenu, Bobana Rajovića, Suzanu Perić, ali i mnoge druge. “Naravno, tu su i moji prijatelji, kolege, ali i najveći broj sedme sile. Drago mi je. Širi se novinarstvo i prijateljstvo”, izjavila je pevačica za Scandal. Folk pevačica za doček Nove godine nastupa u Vili JeleniIzjavila je da se raduje i da jedva čeka taj nastup i obećala nezaboravan provod.

Seka je angažovala šminkera koji se pobrinuo za njeno lice, ali i stomak! (foto: vijesti)

Seka o novom albumu (foto: vijesti)

“Odmora za mene nema. Ja ulazim u studio posle Božića i završavam svoj novi album.” izjavila je Seka. Ona je snimila 15 pesama, ali se neće sve naći na albumu. Pored singlova koje je izbacila, pevačica je otkrila nazive novih pesama: Ti se hrani mojim bolom, mojim suzama, Odiseja i Pucaj. “Konkretno, kada je duet u pitanju, ja još uvek ne znam šta će se desiti sa tom pesmom. U januaru ulazim u studio, pa preslušavamo sve. Ja jesam sa Dadom otpevala taj duet u studiju, a sad da li će se on naći na albumu i da li ćemo ga izdati, to ćemo odlučiti tek u januaru mesecu.”, zaključuje Seka.

Ponovo će biti na filmu (foto: Facebook)

Ponovo će biti na filmu (foto: Facebook)

Seka je dobila ponudu da se, ponovo, pojavi na filmu. Njoj je ponuđena glavna ženska uloga u filmu reditelja Bože Nikolića. “Dobila sam ponudu za glavnu ulogu u jednom filmu i videću da li će se to desiti, jer su moji poslovni planovi već zakazani, da tako kažem. Ne znam da li ću moći da se posvetim tome i da li ću imati vremena. S druge strane, naravno, da bih mnogo volela. Tek u januaru treba da pročitam scenario, pa ako mi se bude dopalo i budemo mogli da uklopimo vreme, mislim da ćemo ostvariti poslovnu saradnju.”, izjavila je Seka o ponudi da se pojavi na filmskom platnu.

 


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. gagy

    27/12/2014 at 3:06 am

    Ciao Zuhra na film zaboravi nista od toga a album ce biti promasaj proslo je tvojih 5 minuta popularnosti

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top