Connect with usVesti

Novi Azis!

Da li ste čuli za bugarskog pevača Azisa? Ako niste evo prilike! Inače Azis je tranvestit, ako niste primetili, što situaciju čini duplo zanimljivijom. Pogledajte spot! Hahahahahhaha

Azis je vrlo popularan pevač/ica u Bugarskoj, a još je popularniji u gej populaciji jer je i sam homoseksualnog opredeljenja. Pored toga što peva, on ima i svoju talk show emisiju na bugarskoj televiziji. (!?!?!?)

2006. godina je bila jako bitna za njega… na stranu to što ste mogli da ga vidite na Evroviziji kao prateći vokal Mariane Popove, naravno takmičeći se za Bugarsku, a na našim prostorima je poznat po duetu sa Martom Savić, koja je inače supruga Mileta Kitića i sestra glumice/pevačice Snežane Savić. Iste godine, 1. oktobra, je “stupio” u brak sa muškarcem koji se zove Niki Kitaetsa (nisam baš sigurna kako mu se čita prezime), i taj brak je naravno nelegalan u Bugarskoj.

Sledeće godine, 5. avgusta 2007. je postao otac. Devojčica se zove Raja (Raya) i začeta je veštačkom oplodnjom sa Azisovom dugogodišnjom drugaricom Galom.

Kakvo ludilo, šta kažete? Molim vas za komentar na Azisove fotografije, koje su… pa malo je reći provokativne i šokantne….

Loading...
52 Comments

52 komentara

  1. nikky

    20/01/2014 at 6:48 pm

    koliko ste glupi on je kralj i ostace svi bi vi bili kao on ali nemozete zato ga i pljujete azis ima ono sto vi nikada necete imati

  2. Antonela

    12/10/2014 at 2:55 pm

    De brisite to ljudi gadi te mi se ja mislim da je to normalno meni je azis super sta god vi mislili. Ja ga puno volim i obozavam njegove pjesme i slikw su mu zakonnn na vase bi se sad komentare ispljuvala.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top