Prati nas

Novi detalji o hapšenju makroa Mimi Oro

Šokantno

Novi detalji o hapšenju makroa Mimi Oro

Or'o pao, or'o pao... ( foto: Facebook )

Or’o pao, or’o pao… ( foto: Facebook )

Ovih dana je veliku medijsku pažnju izazvalo hapšenje nekoliko devojaka koje se bave elitnom prostitucijom, među kojima je i starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, a sada su u javnost procureli i novi detalji o ovom slučaju.

Policija je, nakon ispitivanja devojaka, uspela da pronađe i makroa koji stoji iza organizacije elitne prostitucije u Beogradu, zbog čega je privedenim devojkama određena zatvorska kazna od 8 dana, kao i novčana od po 45 000 dinara, kako prenosi Opera.

Kod ovog još uvek neimenovanog muškarca pronađen je laptop , kao i nekoliko mobilnih telefona sa tzv. zlatnim brojevima, poruke i adrese određenih osoba, uplaćeni novčani iznosi, kao i katalozi obnaženih žena.

U saopštenju MUP-a stoji i obaveštenje da poseduju tabelarni prikaz zarada devojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka što će poslužiti kao dokazna dokumentacija u krivičnom procesu koji će uskoro biti pokrenut protiv osumnjičenog. 3 komentara

3 Comments

 1. STARSHIP

  27/12/2014 at 12:07 am

  ZA……. D*R*O*C*E…………… DOZIVOTNA!!!

 2. boba

  27/12/2014 at 12:40 am

  Legalizovati prostituciju nek placaju porez ,nek rade ono sto znaju .Ovako ima besplatnu reklamu zahvaljujuci vama.

 3. Nadžak Baba

  28/12/2014 at 4:07 am

  lelee

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top