Prati nas

Novi detalji o tragičnoj smrti Ksenije Pajčin

Vesti

Novi detalji o tragičnoj smrti Ksenije Pajčin

Iako su sahranjeni proteklih dana, o smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode još uvek se govori. Naime, najnoviji detalji istrage govore o tome da postoji mogućnost da Filip nije došao kod Ksenije sa namerom da je ubije.

Magazin Puls u najnovijem broju navodi da stručnjacima nije promakla još jedna neuobičajena stvar. “Oružje je pronađeno pored desne ruke Filipa Kapisode. Iznenađujuće je bilo da je ulazna rana na Ksenijinom čelu veća od izlazne, što je sa ovim tipom municije gotovo nemoguće. Kad se, zbog ugla ulaska metka, odbaci teza da je u stvari pucano u potiljak, jedina mogućnost je da je Filip u trenutku okidanja udario cevkom pištolja u Ksenijino čelo, što je gotovo siguran dokaz da nije imao nameru da puca, već je to uradio u velikom afektu i besu.”

Takođe kako se proteklih dana spekulisalo, kod Filipa je pronađena srolana novčanica koja se koristi prilikom ušmrkavanja kokaina i gomila Ksenijinih diskova.

“S obzirom na to da je slučaj čist kao suza, tim istražitelja nije želeo da implicira prisustvo droge u priči, ali je opšte poznato da se novčanice od 50 evra umotane u cevčicu koriste za šmrkanje kokaina.”

Ipak sa druge strane, otkrivene su i neke novi detalji vezani za Ksenijine poslednje dane i o tome kakav je odnos između nje i Filipa zapravo bio. Prijateljica pokojne pevačice i voditeljka Olja Crnogorac, u čijoj emisiji Skandalozno je Ksenija poslednji put dala intervju, otkriva sadržaj poruka koje je maneken slao Kseniji .

“Dok smo sedele i pile kafu na mobilni su joj stizale poruke od Filipa. Nakon što je danima pokušavala da raskine vezu sa njim, u prvoj poruci je pisalo: „Volim te. Ne mogu da živim bez tebe. Ubiću se”! Bila sam šokirana kada sam videla poruku i rekla sam joj da mu napiše da upravo sedi s novim dečkom, jer je to bio način da prekinu kontakt” – kaže Olja.

“Onda je on vratio poruku u kojoj je bilo napisano: „Reci mi ko je novi dečko. Doći ću i ubiću ga! Slobodno mu pokaži ovu poruku.” Pokazala mi je displej mobilnog i ja sam ostala nepomična. Takve stvari može da napiše samo neko ko je bolestan. Ona je trebalo davno da „preseče” i ostavi ga, ali očigledno da je on imao priču zbog koje mu se uvek vraćala. Filip je bio jako zaljubljen u nju, ali očigledno da je ta ljubav prešla u opsesiju” – seća se Olja Crnogorac dana kada je popila poslednju kafu sa drugaricom Ksenijom.

Još jednu priču dans je objavio Svet i to da je Filip i ranije, pre mesec i po dana, pokušao da ubije Kseniju i sebe onda kada su imali saobraćajnu nesreću iz koje su tada izašli nepovređeni. Prijatelj para otkriva detalje.

“Saobraćajna nesreća na putu ka Ksenijinoj vikendici nije bila slučajnost, već Filipova namera da okonča njen i svoj život! Siguran sam da se potpuno svesno i sa namerom zakucao u trafo-stanicu u Lisovićima“, otkriva blizak prijatelj bivšeg para, koji je zbog delikatnosti slučaja insistirao da mu ne otkrivamo identitet.
„Čuo sam priče da prilikom uviđaja trag kočenja nije registrovan i da je vozilo pri sletanju s puta išlo 120 kilometara na sat, što je prosečna brzina kojom se vozi autoputem, a nikako po seoskim sokacima, koji su u to vreme bili okovani ledom, ali i neosvetljeni“, kršeći prste na rukama priča naš sagovornik, koji je, kako kaže, mnogo voleo Kseniju i Filipa, i dodaje:
„Te noći bili su u ’Magacinu’, na svirci Dženana Lončarevića i prisutni kažu da su se u toaletu bukvalno pobili! Čupali su se, grebali po licu i onako besni krenuli iz kluba. Ksenija mi je pričala da joj je u kolima sve vreme prebacivao da ga ne voli dovoljno, da on ne može da živi bez nje, zbog čega su se opet posvađali. Situacija, dakle, nije bila zdravorazumska, a poznavajući ih oboje, sigurna sam da je on, onako besan, namerno skrenuo s puta. S druge strane, ne želim da verujem da je ona prešla preko tako krupne stvari. Opet, zašto bi ga, bez obzira na činjenicu da ga niko nije napadao, danima branila i govorila: ’Filip nije kriv. Bila je poledica. Nije kriv, moglo je svakom da se desi.’ Za to vreme on je samo ćutao! Ne znam, sumnjivo mi je sve to. Naročito zbog činjenice da je o tome prestala da priča tek po saznanju da protiv njega neće biti podignuta krivična prijava.”

Šta je od svega ovoga tačno, sami procenite…

Izvor: Svet.rs, Pressonline.rs, Blic Puls53 komentara

53 Comments

 1. angel

  15/08/2010 at 5:36 pm

  ksenija je bila kraljica a on…za njega sam cula u VB i opet kada se desila tragedija…toliko o tome….

 2. Shakira fan

  22/08/2010 at 7:42 am

  on je pametan pa se ubio

 3. mala seksi djevojkaa

  07/03/2011 at 7:32 pm

  qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq….znaci filip je takav gad…..:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top