Connect with us

Novi detalji stravičnog zločina: glumac maštao o sopstvenom detetu!
Šokantno

Novi detalji stravičnog zločina: glumac maštao o sopstvenom detetu!

O strašnom zločicu se priča već nekoliko dana (foto: Phil McCarten)

O strašnom zločicu se priča već nekoliko dana (foto: Phil McCarten)

Slučaj o zlostavljanju tri devojčice između 10 i 13 godina (i to u nekoliko navrata!) bi potresao javnost i da su anonimna lica akteri ovih nemilih događaja. Naravno, interesovanje medija je uvećano činjenicom da je u pitanju poznati 67-godišnji glumac, Stephen Collins, i njegova razjarena žena Faye Grant koja je i objavila snimak ove stravične ispovesti.

Međutim, tu nije kraj.

Navodno postoji mejl koji je Faye poslala Collinsu nakon seanse na bračnoj terapiji kada je i napravljen audio snimak ovog jezivog priznanja. Deo tog mejla glasi:

„Trebalo je da znam da si bolestan onda kada si se, nakon saznanja da sam rodila devojčicu, našalio da ti je laknulo jer da je u pitanju bio dečak ‘ne znaš da li bi uopšte vadio njegov mali penis iz usta’!“

Collinsov advokat tvrdi kako je u pitanju gnusna laž kojom (još uvek sadašnja) supruga njegovog klijenta pokušava da izvuče što više novca iz ovog slučaja, kao i da je prethodno ucenjivala muža ne bi li joj on ponudio veću cifru za dokaze o njegovoj pedofiliji od medija.

Sa druge strane, Faye poruče ove optužbe i napominje da joj nije jasno kako je audio snimak priznanja dospeo u javnost kada ga je ona samo dostavila policiji u svrhe istrage i optužnice podignute protiv Stephea.

Inače, reprize serije Sedmo nebo na američkoj televiziji hitno su ukinute, dok je televizija ABC objavila da neće emitovati epizodu serije Skandal u kojoj je Collins trebalo da se pojavi.

N.M./Tračara

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. monika

    09/10/2014 at 11:46 am

    Ako je istina za komentar da sinovljev ”mali penis ne bi vadio iz usta” onda mi zaista nije jasno kako nije shvatila da sa njim nešto nije u redu.Ja bih ga odmah ostavila.

  2. ivona

    09/10/2014 at 9:00 pm

    pa zar sad,posle toliko godina braka,sad je nasla da ga kleveta….i zar je mogla sa njim da zivi toliko godina znajuci da je monstrum !!!!!!! stvarno mi nije jasno,to se nemoze dugo kriti a da neko neposumnja… !

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top