Prati nas

Novi estradni rat: Stoja VS Seka

Vesti

Novi estradni rat: Stoja VS Seka

Svi koji su mislili da će ovo biti jedno mirno leto na srpskoj estradi, ozbiljno su se prevarili. Poslednjih meseci pisali smo o sočnim skandalima i prljavom vešu naših šou biz zvezda i zvezdica. Tako je Sajko pokazao svoj ponos, Karleuša isprozivala Brenu i Sašu Popovića, Milan Stanković radio Grandu iza leđa, što je čelnike produkcije baš pogodilo… I taman kada smo pomislili da će tu biti kraj letnjim skandalima, folk pevačica Stojanka Novaković Stoja odlučila je da nas demantuje. Nakon brojnih izjava kojima je aludirala na popularnu folkerku Seku Aleksić, Stoja je ovog puta, rešila da ne bira reči i kaže šta misli o svojoj mlađoj koleginici.

Razlog novog sukoba je intervju koji je Seka dala Kuriru gde je novinare zamolila da Stoji daju koji redić u novinama, jer ih jedino dobija kada nju pljuje.

Opšte je poznato da, kad Stoji zatreba malo medijskog prostora, pokušava da ga dobije preko mojih leđa. Kad prozove zvezdu, odmah dobije sliku i bar malo teksta u novinama. Molim vas, dajte ženi bar pola strane u Kuriru da ne mora da se spušta toliko nisko“, izjavila je tada srpska Rijana.

Odgovor od starije koleginice dobila je putem njenog facebook profila.

Zaboravila sam na tu ženu jer je već dugo ne viđam u medijima, ne čujem nijednu njenu pesmu… A i slabo se krećem po periferiji i selima, volim, ali ne stižem. Sva sreća pa se ovde nikako ne radi o nekoj tamo kvazipevaljki koja je potekla sa ko zna kog brda, koja se vukla po šatorima i zadnjim sedištima automobila muzičara i koja je volela da vrši nuždu isključivo u kukuruzu, pa da ne razume da nikakve insinuacije nije bilo i da se breca zbog toga. Takve, koje su primećivali prvo nosem, pa tek onda okom, bi možda i mogle da se bave prepucavanjima upravo iz razloga svog ličnog neispunjenja, praznine i zlobe“, napisala je Stoja na svom profilu.

Da li će ovaj selebriti rat zadobiti razmere okršaja Seke i JK, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno: Seka nikada nikome ne ostaje dužna, pa čisto sumnjamo da neće odgovoriti na Stojinu prozivku.

izvor: Kurir.rs51 komentara

51 Comments

  1. Sale stojin

    14/06/2013 at 1:34 am

    STOJA sine je uzela mikrofon i oduvala pola estrade! Zaradila paruštine! Kako?pa neko je vidiš to cenio slušao i placao..nismo svi isti ima nas koji se tome divimo,žena peva u njenom domenu razvaljuje,sve je stekla sama pomogla rodbinu obezbedila SAMA sina što neki u zajednici nemogu! Kralj svaka joj čast bre,svakoj ženi koja stisne muda udje u kafanu i zaludi narod i dospe i u novine tv’e grand i bole STOJU šta ce neki neuspešni da pričaju…daj te malo poštovanja ljudi moji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top