Prati nas

Novi sukobi na snimanju ‘Zvezdi Granda’: Viki udarila na Bekutu!

Televizija

Novi sukobi na snimanju ‘Zvezdi Granda’: Viki udarila na Bekutu!

Arhiva

Iako se pred kamerama pretvaraju da su sve svađe zarad gledanosti, činjenica je da se članovi žirija Zvezde Granda ne slažu uvek.

Snimanje nove sezone nije se pošteno ni zahuktalo, a novi sukobi već su krenuli. Čini se da Viki Miljković ove sezone ima “novu žrtvu” pa je tako na zub uzela Anu Bekutu. Iako je prethodne sezone govorila da stariju koleginicu neće “dirati” baš zbog godina, rešila je da joj od sada ne ćuti.

“Viki je trpela to što Bekuta stalno na strani Karleuše, pa se kontrolisala, ali rešila je da ove godine ništa ne prećutkuje. Zbog toga je na jednom od snimanja nastao pravi skandal. Dve pevačica zakačile su se oko takmičenje, jer je Ana stalno požurivala Viki, koja nije mogla jasno da iskaže svoje mišljenje,” priča naš izvor sa snimanja emisije.


“Folkerki je pukao film pa je počela da vrišti na Bekutu, a ni ova joj nije ostala dužna. Saša Popović onda je napravio malo dužu pauzu, kako bi se strasti smirile, a atmosfera je bila napeta do kraja tog dana,” dodaje naš izvor.

Ako je suditi po prethodnim epizodama, verujemo da ćemo i ovaj sukob imati prilike da vidimo pred kamerama.

6 komentara

6 Comments

 1. Sandi

  16. 10. 2017. at 11:37

  Odvratna ana!

 2. Keki

  16. 10. 2017. at 11:53

  Odvratna ana??? Bitch where? ????

 3. Filip de Vitri

  16. 10. 2017. at 12:20

  Sujeta je ono što nagrđuje ljudski rod.

 4. Roxy?

  16. 10. 2017. at 14:00

  Bas odvratna Ana. Nisam imala neko misljenje o njoj dok nije isplivala vest da je pokusala Milutinovu ZAKONITU zenu da istera iz njihovog stana da bi uselila sina. Strasno. Ali Karma can be a nasty bitch when provoked properly ?

 5. Maya

  16. 10. 2017. at 15:50

  Ana je grozna…
  Neverovatno koliko se u ovim rijaliti emisijama moze pokazati pravo lice.

 6. No pasaran!

  16. 10. 2017. at 20:34

  Odvratna Bekuta! Vucara se sa ozenjenim covekom vec godinama. Rospijetina i zmija, uvlaci se Krljavoj u pedu i maltretira Viki. Lljigavica sluzava! A ti Krljava, mrsh iz Zvezda Granda, odvratna si kao niko! Smrsaj, posalji Duska kod logopeda, nauci da pevas i ne kaki vise!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top