Prati nas

Novi učesnik Parova otkrio: Brendon mi se udvarao!

Novi učesnik Parova otkrio: Brendon mi se udvarao!

vladimir_tomovic

Vladimir Tomović ušao u Parove (foto: Facebook)

U vilu Parova pristigao je novi učesnik Vladimir Tomović, koji je učestvovao u rijalitiju Veliki Brat zajedno sa Brendonom.

Vladimir je brzo nakon ulaska otkrio da mu se Brendon udvarao putem Facebooka, gde mu je slao poruke.

“Meni se usijao inboks od Brendonovih poruka, ljubavne poruke su to bile. Tražio si da se vidimo i gole slike da ti pošaljem. Ovde ću biti dugo, boleće te mnogo”-rekao je Tomović, a Brendon mu nije ostao dužan i odgovorio:

“On je došao sa namerom da mene sprži. Ja sam njega u onom rijalitiju spržio i ovde ću”.

Novi učesnik je takođe rekao da ne shvata muškarce koji se svađaju sa ženama i da on to neće raditi, kao i da su za sad najbolji utisak na njega ostavili Nemanja, Ružica i Danila.loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Tyson

  28. 03. 2016. at 20:25

  Homoseksualci Brendon i Dejan NESTOROVIĆ živeli su 3 godine u “vanbračnoj zajednici” u NS. Nestorović priznaje to ali Brendon NEGIRA ali to zna celi NS i SRBIJA!!! Hteli su da zakonski okrune brak u Amsterdamu (gde je dozvoljen brak istopolnih) ali nisu imali sve adekvatne dokumente. Po povratku u Srbiju, Brendon je varao Nestora sa FILIP ĐUKIĆEM i njihova veza se raspala! A Nestorović je pronašao utehu u zagrljaju Vladimir TOMOVIĆA iz CG!

 2. Sretko

  28. 03. 2016. at 21:00

  Gde si jadni LAŽOVČIĆ Tomoviću GAY-čiću? Pa slao si i meni tvoje golišave fotke kao imnogim drugim muškarcima. Otac ti je prevario pola CG a sada se oba krijete po SRBIJI (ti u rijalitiju)!!! CG-rci te traže i bit če to mnopgoooo zanimljiv susret prevarantu…ojhaaaaaaaaaa!!!

 3. Brendon

  22. 04. 2016. at 23:26

  Prevarant i LAŽOV Vladimir TOMOVIĆ je Sladjina PUDLICA bez obraza i “veliki FAKE patriota”!!! Pitaj tu tvoju LAŽLJIVU kurvetinu Sladju šta joj otac USTAŠA radio SRBIMA u ratu po Bosni od 1992 do 1995 godine i ZAMRZIT čete svu pokolenje PETRUŠIĆA! “Mali miš” MARIĆ zna dosta toga ali neće da…!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top