Prati nas

Noviteti iz kompanije McDonald’s – Novi McWrap Fit!

Vesti

Noviteti iz kompanije McDonald’s – Novi McWrap Fit!

Kompanija McDonald’s, koja već 25 godina uspešno posluje na tržištu Srbije, obogatila je svoju ponudu novim proizvodom – McWrap Fit, koji sadrži manje od 300 Kcal, i još jednom pokazala da su potrebe potrošača na prvom mestu. Novi McWrap Fit se može naći u svim McDonald’s restoranima u Srbiji.

U proteklih nekoliko godina moderan način života promenio je svoj koncept. Ljudi sve više obraćaju pažnju na liniju i balansiranu ishranu, ne želeći da se odreknu uživanja u dobrom ukusu. Pored toga, sve veći broj obaveza ne dozvoljava da se pripremi hrane posveti mnogo vremena u toku dana. U jeku priprema za predstojeće leto i savršenu liniju za plažu, vodeći računa o kvalitetu sastojaka, ali i dobrom ukusu, kompanija McDonald’s je izbacila na srpsko tržište novi McWrap Fit, koji sadrži manje od 300 Kcal.

Svež paradajz, rukola, zelena salata, ukusna grilovana piletina i mekana tortilja sa poznatim Honey Mustard sosom čine McWrap Fit balansiranim obrokom sa namirnicama koje su preporučene u dnevnoj ishrani.

„Tajna našeg uspeha su verni potrošači, i zbog toga smo naučili da pažljivo slušamo njihove potrebe. Prateći njihove navike, ali i svetske trendove modernog načina života, kreirali smo novi proizvod koji odgovara na tri veoma važna kriterijuma: kvalitet namirnica i pripreme, dobar ukus i potrebe tržišta. Novi McWrap Fit će biti pravi hit ovog leta za sve moderne dame i one koji vode računa o svojoj liniji“ izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga kompanije McDonald’s i dodaje da je novi McWrap Fit već izazvao veliko interesovanje. Pažljivo odabrani sastojci čine novi McWrap Fit dobrim izborom za lagan letnji obrok u svakom trenutku.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. krav maga

  24/06/2013 at 2:06 pm

  sorry ali onaj ko je napisao ovaj clanak ocigledno nema pojma o zdravoj ishrani. Balansirana i zdrava ishrana i MC??? a r kidding?
  Ovde je jedino zdravo Paradajz.Ko pazi na svoju liniju ne verujem da jede tortiju koja je od testa. A za honey-mustard sosu u kojoj je gomila sakrivenog secera da ne pricam. Nije dosta gledati samo na kalorije kada hoces zdravo da jedes. Ali ipak prijatno “moderne dame” :))))

 2. Jelena :)

  24/06/2013 at 9:09 pm

  Ma je”¤% vrap kad se meni jede Big Mac.

 3. Goran

  26/06/2013 at 10:17 am

  @Krav Maga Cenim da je tvoj cilj ispljuvati kompaniju. Moja devojka je na dijeti koju joj je preporucio nutricionista. I zamisli – njen ydrav obrok jeste grilovana piletina, povrce i salata sa malo dresinga po ukusu!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top