Prati nas

Novo fashion mesto u Beogradu – L’Atelier

Događaj

Novo fashion mesto u Beogradu – L’Atelier

Beograd je dobio još jedno modno carstvo. Naime, sinoć je otvorena ekskluzivna fashion koncept prodavnica L’Atelier, u Kralja Petra 67, u kojoj se mogu videti i kupiti najnoviji brendirani komadi garderobe, cipela, tašni i nakita.

Veliki broj uglednih ličnosti iz javnog života prestonice okupio se sinoć da iz prve ruke uz kokice i šampanjac vidi šta se nosi ovog proleća: Ivana Mišković Karić, Jelena Jovanović, Marija Tarlać, Sandra Perović, Biljana Cincarević, Marko Živić, Marta Drakulić, Ksenija Bujišić, Iva Stefanović, Filip Maksimović, Vuk Brajović i mnogi drugi.

Veliku pažnju izazvao je nakit francuskinje Aurelie Biderman, školovanog juvelira, i magistra istorije umetnosti, koja se ističe se po impresivnom talentu i neiscrpnoj mašti . Njen brend predstavlja eklektičan spoj boemštine i rocka. Ništa manje zapaženo nisu prošle ni cipele sa potpisom čuvenog Brajana Atvuda, luksuzne kreаcije koje su postale sinonim vrhunskog kvaliteta, a Brajan postao stalni miljenik trendseterki i holivudskih zvezda sa A-liste, uključujući Scаrlett Johаnsson, Victoriu Beckhаm i Demi Moore.

Pripadnice lepšeg pola su se oduševile i tašnama sa potpisom Viktora i Rolfa, previše arty da bismo ih mogli svrstati samo u kategoriju modnih kreatora i previše modni da bismo ih jednostavno nazvali umetnicima, oni su spoj koji se retko sreće. Pored ovih brendova u radnji se mogu videti komadi sa potpisima Živanši, Misoni, Viktorija Bekam džins, Kamila Skovgard, Ekiupment i mnogi drugi.4 komentara

4 Comments

 1. Pametna

  10/04/2012 at 8:59 pm

  Kako je ova zadnja ruzna,Bog te mazo

 2. Brajton

  11/04/2012 at 3:01 am

  Mislis na Dusanku Sesliju? Ona je uzivo bomba, ako se uzme u obzir koliko ima godina! cak je i smrsala 14kg ove zime, i sada je savrsena!

 3. Dragana

  13/04/2012 at 5:30 am

  Ivana Miskovic-karic izgleda velicanstveno

 4. Malena

  16/05/2012 at 12:52 pm

  Otvorena je prodavnica, i sada umesto da na fotkama bude ono sto tamo moze da se kupi, mi gledamo ko je tamo sve bio!!!! Da li samo ja vidim da tu nesto nije u redu?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top