Prati nas

Novo lice Bazara!

Vesti

Novo lice Bazara!

Ovako izgleda novi Bazar

Uz prisustvo brojnih ličnosti iz kulturnog i javnog života naše prestonice u klubu Promenada na Savskom pristaništu obeleženo je 49 godina od izlaska ženskog magazina Bazar.

Predstavljen je i prvi, redizajniran broj, a nova, glavna urednica Ivana Filipović tim povodom izjavila je –“’Bazar je redizajniran u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, tako da on postaje časopis koji može da stane rame uz rame sa Mari Klerom i Vogom, a opet je ostao naš ! – dodajući da Bazar uspeva već gotovo pet decenija da izlazi na svake dve nedelje i da svojim čitaocima pruži pregršt zanimljivih tema. Osveženi Bazar donosi vedru notu vesele decenije u istoriji ljubavi i mode.

Nov format i vizuelni identitet predstavljaju savremeni Bazar u starom sjaju. Povodom početka proslave 50.godina izlaženja ovog prestižnog magazina, svi čitaoci su uz aktuelni broj dobili i reprint prvog broja Bazara iz 1964.godine sa Milenom Dravić na naslovnoj strani.

Prisutne je pozdravila Beba Lončar, koja je govorila o starim dobrim vremenima, a posle nje su nastupile Frajle koje su goste povele u mali muzički vremeplov. Među brojnim zvanicama koje su se zabavljale uz zvuke benda Euterpa bili su i Vesna Čipčić, Milica Zarić, Srna Lango, Banja Bulić, Mašan Lekić sa suprugom, voditeljke Sanja Radan i Ivana Gajica i mnogi drugi.

Urednica Bazara Ivana Filipović na proslavi

Beba Lončar sa prvim primerkom Bazara

Frajle

Suzana Mančić i Verica Rakočević

Cile Marinković sa suprugom

Verica Rakočević

Vanja Bulić

Marko Živić

Zorana Kostić Obradović

Vesna Čipčić i Milica Zarić

 Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. meci

  12/06/2013 at 10:55 am

  Tu su i Frajle.

 2. Marija

  12/06/2013 at 7:40 pm

  Ova što je na naslovnici “Bazara” malo liči na JK, ima njen pogled. Samo što je mnogo ljepša i prirodnija.

 3. marina jlo out

  13/06/2013 at 12:46 am

  mislila sam da ove novine vise ne postoje

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top