Prati nas

Novogodišnja želja Nataše Bekvalac: Želim da postanem majka po drugi put

Extra

Novogodišnja želja Nataše Bekvalac: Želim da postanem majka po drugi put

Da li ćemo Natu ponovo videti u venčanici? (foto:kurir)

Da li ćemo Natu ponovo videti u venčanici? (foto:kurir)

Pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno je u jednom intervjuu otkrila svoju novogodišnju želju – da u 2015. godini po drugi put postane majka!

Nakon razvoda od bivšeg vaterpoliste  Danila Ikodinovića, pevačica kaže da joj nedostaje porodica, pa želi da rodi još dece.

„U 2015. godini bih volela da se ostvarim kao majka ponovo jer mi nedostaje porodica od kada sam se razvela. Ja potičem iz velike porodice i imam temelje da stvorim istu, tako da nastojim da stvorim veću porodicu“, izjavila je Nataša u emisiji Glamur.

Novosadska Barbika, koja je u vezi sa rukometašem Partizana Ljubom Jovanovićem, rekla je da još uvek veruje u brak.
Verujem u ljubav i verujem u brak. Ne vidim sebe u beloj haljini, ali u zajednici vidim. Ona mi jako nedostaje, otkako sam izgubila posle prvog braka. Super je venčanje i žena uvek sanja sebe u belom, ali mnogo važnije je za koga će da se uda”, izjavila je Bekvalčeva jednom prilikom.1 komentar

1 komentar

  1. Mladen

    09/12/2014 at 6:06 pm

    Pametna si ti žena.Baš se mi je dopalo:mnogo važnije je za koga će da se uda”, izjavila je Bekvalčeva jednom prilikom.Tebi nije važno kada znaš da te ljubov koja je popun tebe voli,sa takim nema zadržka imat djete.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top