Prati nas

O tetovaži ove mlade devojke danas bruji cela Srbija

Bizarno

O tetovaži ove mlade devojke danas bruji cela Srbija

(foto: Twitter.com/TijanaLjubicica)

(foto: Twitter.com/TijanaLjubicica)

Tetovaža jedne mlade devojke iz Vršca izazvala je danas lavinu komentara na društvenim mrežama i forumima portala.

Tijana Stanimirov je aktivistinja SNS-a, koja je svoje poštovanje prema predsedniku Srbije želela da izrazi kroz tetovažu na podlaktici, na kojoj je velikim slovima istetovirala početno slovo njegovog imena i prezime.

Ovaj njen potez naišao je na podsmehe mnogih i neodobravanje ovog, kako mnogi komentrišu, ‘providnog političkog poteza’, ali se devojka oglasila, rekavši: “Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. Njegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu, za svoj grad”, izjavila je ona za portal Južnibanat.

Bilo je i onih koji su podržali njenu odluku da na ruci zauvek nosi istetovirano ime Aleksandra Vučića, a na negativne komentare i kritike, Tijana se ne obazire.

Mlada Vrščanka dobila je i obziljne pretnje zbog svog novog ukrasa na telu, ali ona poručuje da joj ‘ljubomorne duše ne mogu ništa’ i da  ‘to više govori o njima i o odsustvu kulture i vaspitanja. Svako ima pravo na stav, ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama’, rekla je na kraju Tijana, koja je završila pedagošku akademiju.3 komentara

3 Comments

 1. Bgboy

  19/06/2017 at 8:27 pm

  Ova je verovatno fan Cece Raznatovic

 2. Jo

  19/06/2017 at 8:46 pm

  Bolest ne bira…..

 3. Roxy

  19/06/2017 at 8:48 pm

  Mozda je i fan kreketuse. Voli ona da se sara i postavlja te slike. Samo obzirom na nivo intelegencije i starost vecine njeenih pacijenata, nisu skapirali koje je njeno politicko opredeljenje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top