Prati nas

Objavljene nominacije za ovogodišnju dodelu Oskara

Film

Objavljene nominacije za ovogodišnju dodelu Oskara

Oskar

Nakon dodele Zlatnog globusa stiže nam i Oskar, a najznačajnija filmska ostvarenja iz protekle godine će biti nagrađena 28. februara.

Za najbolji film nominacije i nisu veliko iznenađenje jer se skoro u potpunosti poklapaju sa izabranim filmovima u selekciji Zlatnog globusa, a u pitanju su pobednički The Revenant, zatim Brigde of spies, Brooklyn, Mad Max, Room, Spotlight, The Big Short i The Martian.

The Revenant ubedljivo vodi sa čak 12 nominacija, uključujući i odavanje priznanja Leonardu DiCapriju za najbolju mušku ulogu i ostaje da se vidi da li će, konačno, briljirati u ovoj kategoriji. Njemu će konkurencija biti Bryan Cranston (Trumbo), Eddie Redmayne (The Danish girl), Matt Damon (The Martian) Michael Fassbender (Steve Jobs).

Sa druge strane, u kategoriji za najbolju žensku ulogu takmičiće se Brie Larson (Room), Kate Blanchett (Carol), Charlotte Rampling (45), Jennifer Lawrence (Joy) Saoirse Ronan (Brooklyn).

Potpunu listu sa nominacijama u svim kategorijama možete pogledati OVDE.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. VENDI

  14. 01. 2016. at 16:44

  Bravo Gaga, idemoooooo!!! YAAAASSS… Slay mammmaaa… #GoodLuckGagaAgain Ovo je definitivno tvoja godina, a i nasa… #LG5 Paws up!

 2. nöel

  14. 01. 2016. at 17:44

  ja mislim da je amy nominovana samo zbog one tri sekunde diskutabilnog koncerta…..to je prrvagnulo.

 3. eden

  14. 01. 2016. at 22:44

  draga jelena, pa hoces li skontati da te novinari zayebavaju, a ti se primas ko baba na penziju? aman zeno, po kojem rezonu si TI to zasluzna da je film o amy, nominovan za oskara? prestani se zahvaljivati okolo i praveci jos vecu budalu od sebe. pa ti tvoji fanovi koji te podrzavaju su klinci koji nemaju pojma o zivotu, nepismeni polusvet kao ti sama! podrzavaju te u svom koji crni oskar? a ti sretno postiras svakave gluposti na fb wall! izostale svetske reakcije, sta cemo sad?

 4. lola

  14. 01. 2016. at 23:29

  Leo ce dobiti oskara pomoz bog

 5. BabyMonster

  15. 01. 2016. at 10:18

  Gaga nominacija za oksra, pa nema stajanja, jos zamilite osvoji oskara a Leo ne hahaahah <3 go mother monster gooo <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top