Prati nas

Oboje duelista žele sa Farme!

Vesti

Oboje duelista žele sa Farme!

Sinoć je odlučeno glasovima farmera da su duelisti za ovu nedelju Maja Nikolić i Boško Ničić. Boško je već izrazio želju da izađe iz kuće jer želi da se vrati svojoj porodici i poslu gradonačelnika Zaječara. Sa druge strane Maja takođe jedva čeka da izađe kako kaže zbog zdravlja:

farma

“Potrebno mi je da izađem i zbog zdravlja, a i ne mogu da podnesem svađu, nisam navikla da budem u takvoj sredini”, rekla je Maja Nikolić, koja se “zakačila” sa nekoliko ukućana, a najviše sa Marinom Perazić.

Posle duela neko od dvoje ukućana izlazi sa Farme.

Ko izlazi sa Farme ove nedelje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

izvor: mtsmondo.com


Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. bojanica

  03/10/2009 at 8:29 am

  ova buljava i treba da izadje.ne branim ja nikog niti sam na necijoj strani,ali ova nikako ne moze da prica marini p.kakva je.jer jeste da je ona sada takva kakva je ali secate se da je bila sex bomba 80-ih u jugi.a i ima mnogo vise godina od nje,ova glumi neku zensku a nema veze s vezom ni sad ni pre niti ce ikada imati

 2. AnaHI

  03/10/2009 at 9:37 am

  maja je glupa…uh…

 3. TATJANA

  03/10/2009 at 1:24 pm

  Jao ova Maja me mnogo nervira..kao ona hoce da izadje!! Ma laze…to je samo rekla da bi opravdala to sto je gledaoci zele izbaciti!!

 4. rep klinceza..

  03/10/2009 at 3:22 pm

  ja sam za ovu maju cula na tracari,a marina je zena bila bomba i iako ne slusam nijednu muziku osim repa i roka ova zena je stvarala bolju muziku od bilo koga…a i nzm ko nije pevao njene hitove pojescu sve kolacice,soba 23,..tako da ova maja ili kako se vec zove moze samo da joj pljune pod prozor…

 5. aleksandra

  05/10/2009 at 9:40 am

  Nije mi jasno, kako Maja nije ispala. Nesto nije u redu, namestaljka!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top