Prati nas

Obrt: Nikolija trudna sa oženjenim policajcem?

Šokantno

Obrt: Nikolija trudna sa oženjenim policajcem?

Ko je zapravo otac njenog deteta? (foto: Facebook)

Ko je zapravo otac njenog deteta? (foto: Facebook)

Prašina oko trudnoće Nikolije Jovanović već danima se ne stišava! I dok većina medija piše da je otac Nikolijinog deteta pevač Elitnih odreda Relja Popović, dnevni list Alo piše da je ćerka Vesne Zmijanac ostala trudna sa jednim oženjenim načelnikom iz policije. 

“Nikolija je nekoliko meseci sa jednim načelnikom iz policije, međutim, pošto je on oženjen, ona je u dogovoru sa njim plasirala priču da je sa svojim kolegom Reljom u ljubavnoj vezi. Vesna Zmijanac takođe veruje da je njen budući zet momak iz grupe „Elitni odredi“ i maksimalno podržava ćerku u izboru. Sada, kada je objavljena vest o Nikolijinoj trudnoći, Relja je u potpunom haosu, jer ga svi zovu i čestitaju mu, a on uopšte nema veze sa pevačicinom trudnoćom. Nikolija je čvrsto rešila da zadrži bebu, to je i saopštila svom ljubavniku, koji nije oduševljen, jer mu novonastala situacija može ugroziti brak”, otkriva izvor.


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. LOLA

  30. 01. 2015. at 12:47

  Evo prave istine o Nikoliji i Relji:

  Poslednjih nekoliko dana razni tračevi zaljuljali su estradne krugove, a najveći šok i skandal izazvala je “Zmijica” sa njenom trudnoćom. Ona nije želela da se za to sazna, jer je dete htela da uvali novom momku , pevaču grupe “Kraljevskih redova” , koji čak i nije otac nesudjene bebe. Kada mu je rekla da je ostala trudna , on je dobio napad besa pa je lomio stvari oko sebe po hotelu u Dominikani i izleteo napolje da se izduva. inače “Zmijica” ne zna uopšte čije je to dete , jer je imala nekoliko paralelnih veza. Pored nejenog momka otac deteta bi mogao da bude i jedan nap političar sa kojim se vidjala, ali i jedan fudbaler, kao i dva momka sumnjive prošlosti.

  Najveći problem u svemu tome je što je ona svojim partnerima pričala da uz upotrebu kondoma ne može da doživi orgazam, pa se tako i dogodilo da ostane u drugom stanju, ali nis sama ne zna sa kim, pa se zbog cele ove zamrzlame “Zmijica” samo smeška . Nakon napada besa njen momak je u stanju šoka proširio priču po gradu, ali se ipak sada pomirio sa situacijom, pa su njih sad svoje u fazonu da on prizna dete kako bi se ceka ova afera oboma paravan, njoj za “šaranje”, a njemu zbog činjenice da je biseksualnog opredeljenja, pa se paralelno vidja i sa momcima. oni će u javnosti uskoro najaviti i venčanje i objaviti da su srećni i zaljubljeni i da če za sedam mesci postati ponosni roditelji. THE END !!! :)

 2. kdc

  30. 01. 2015. at 12:50

  evo prave istine o Nikoliji:Ona blage veze nema s kim je trudna.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top