Prati nas

‘Od Darinih silikona ne može da se živi!’

Šokantno

‘Od Darinih silikona ne može da se živi!’

Njene grudi su neiscrpni izvor inspiracije njenim kolegama! (foto: Kurir)

Njene grudi su neiscrpni izvor inspiracije njenim kolegama! (foto: Kurir)

Nisu JK i Dijana Janković jedine javne ličnosti koje se prepucavaju. Poslednjih dana aktuelna je i svađa između Željka Šašića i Dare Bubamare.

“Zaista već neko vreme ne može da živi od Darinih silikona. Te se kao slučajno slikala, te joj neko upao u WC, u stvari to ništa nije slučajno, to je sve namerno”, rekao je Željko za Premijeru.

“Tu ima više vazdušnih jastuka, nego kubika! A isto tako sam joj rekao da joj bolje pristaje Folksvagen buba nego Porše karera. A kamoli neki Slon, mislim da se i u Slonu slikala, užas! Ne znam kako može da dohvati pedale?”, izjavio je Željko, a Dara mu je poručila da su joj grudi stvarno predivne.

“Ali nema veze, ja volim Daru! Daro, rekao sam ti, zvaću te kada otvorim pivnicu da popijemo, pošto si rekla da sam klošar! Ljubi te tvoj drug klošar!”, kaže Željko, a Dara je na kraju zaključila: “Ja sam ponosna na njega, znam ga savršeno, što bi rekao Čola ‘Ne bih ja tu ništa menjala.'”


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Lepi

    31/01/2015 at 3:55 pm

    I sta je ovdje toliko sokantno pustite zenu njij se svida to sto je uradila i svaka joj cast sto radi ono kako se njoj svida a ne kako drugi zele svako ima svoj mozak i treba da ga koristi kad donosi neke odluke a ne kao neki rekao mi je onaj ono i ja odmah potrcah da uradim to.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top