Prati nas

Od jutros crnci vladaju Amerikom

Vesti

Od jutros crnci vladaju Amerikom

 

E pa da, i to se desilo! Oni koji su u Amreici bili potčinjeni vekovima počeće da vladaju njom. E ako. Dakle, vrlo popularan crnac, kandidat za američkog predsednika Barak Obama je pobedio onog matorog Mekejna i od sada će on voditi glavnu reč u “zemlji snova” za mnoge Srbe.

 

Ono što je meni posebno privuklo pažnju jeste njegov govor nakon pobede u kom spominje svoju nedavno preminulu baku. Reče Barak da ga njegova baka sigurno posmatra (sa onog sveta) sa ostatkom porodice koja ga je napravila takvim kakav je postao… i da mu jako nedostaju. Verujem da su se svi naježili na te reči pa i oni Mekejnovi koji nisu glasali za njega. Mada se ja pitam čemu tako tugaljive priče sad kad je sve gotovo. Ok, pobedio si, nema potrebe više za nekom dramom.

Ali kako god, sad ćemo da vidimo šta će se desiti sa pojedinim poznatim ličnostima koji su podržavali Mekkejna kao što je to uradio naš omiljeni tepač Arnold Švarceneger. Da li će morati da se ubaci u ulogu Terminatora da bi se odbranio od Obame, hehehee.

 

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Pingback: Barak Obama kao maneken!

 2. _jElEn@_

  15. 05. 2009. at 15:31

  tooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!barakobama….samo naprijed….a t tracaro ne bi trebala da imas nista protiv njega…….

 3. Tračara

  15. 05. 2009. at 18:57

  pa i nemam odakle ti ta ideja???

 4. bogdan

  18. 07. 2009. at 14:15

  Tracaro,kako ti je pravo ime

 5. blackgirl

  23. 11. 2009. at 21:55

  molim te lijepo tracaro,kakve veze ima ako je crnac,zar oni ne bi trebali v´nekad vladat,zar samo biijelci imaju pravo na to,??nek je obama pobijedio,nek pokaze svim usranim bijelcima da i jedna blackman moze biti na vecem nivou od njih,,,

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top