Prati nas

Od prošlogodišnjih Zvezda Granda se očekivalo mnogo, a da li su napravili hitove?

Hot!

Od prošlogodišnjih Zvezda Granda se očekivalo mnogo, a da li su napravili hitove?

(foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda)

Proglašenje pobednika (foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda)

Zvezde Granda su jedno od najgledanijih muzičkih takmičenja na našim prostorima, ali iz godine u godinu postaje sve evidentniji paradoks da što je šou popularniji, to se manje pevača sa zapaženom karijerom iznedri. Da li je u pitanju prezasićenost tržišta novim zvezdama ili nešto drugo, prosudite sami, a mi ćemo se sada kratko osvrnuti na to da li su, sudeći prema broju pregleda na YouTube-u, učesnici prošlogodišnje sezone uspeli da ‘ubodu’ hit. 

I pored toga što je odneo pobedu, Ibro Bublin je danas, skoro pola godine nakon finala, daleko od najzapaženijeg muškog kandidata, čime je još jednom potvrdio pravilo da u kasnijoj karijeri mnogo bolje prođu ostali takmičari od samog pobednika. Po svemu sudeći, najbolje izglede za karijeru ima Nikola Bokun, čiji je prvi singl Odakle ti lova, osvojio najviše simpatija slušalaca sa 1,6 miliona pregleda za manje od 3 meseca. Upečatljiv stajling, pamtljiv beat, provokativan tekst i Milica Pavlović kao glavna uloga u spotu su, očigledno, učinili svoje.

Iako ih je bilo znatno manje u samom takmičenju, devojke su privukle veću pažnju, pa se tako pregledi na video klipovima za singlove Maryane Katić, Teje Tairović Kristine Denić kreću oko 1,4 miliona, a daleko ispred njih je Aleksandra Mladenović, koja čak nije ni snimila spot, ali njeno izvođenje pesme Moj si nek si najgori u emisiji ZG Specijal broji 2,3 miliona pregleda za manje od 4 meseca.

Naravno, broj pregleda je samo jedan od parametara popularnosti neke pesme, a u ovom tekstu je uzet kao pokazatelj interesovanja za određenog pevača.

Da li ste očekivali, tokom gledanja takmičenja, da će ovako proći njihovi singlovi prvenci? Da li ste od nekog kandidata očekivali više?

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. realno

  17/01/2017 at 9:55 am

  Pa dobro Bokun ima taj Milan Stanković potencijal, ova Aleksandra vuče na Cecu, tako da možda bude nešto od toga. Ja sam očekivao da će Fatmir da bude novi Čola a on snimio pesmu koju nije čovek mogao jedanput odslušati

 2. vasa

  17/01/2017 at 12:43 pm

  niko nema hit svi su prosli nezapazeno .

 3. Jessica

  17/01/2017 at 6:36 pm

  Poslednju pobedu u zezdama granda doneo je Darko Lazic posle njega jednostavno nema zvezde kako god da okrenes!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top