Prati nas

Oda istopolnim brakovima Ricky Martina!

Hot!

Oda istopolnim brakovima Ricky Martina!

Njemu godine ništa ne mogu! (foto:elremix)

Njemu godine ništa ne mogu! (foto:elremix)

“Evo mojih ispovesti”, peva Ricky Martin u zamračenoj prostoriji dok gleda u svoj odraz koji predstavlja njegova priznanja. “Pre tebe, nisam bio svetac”, peva u ogledalu, “Grešio sam, ali to je sada moja prošlost. Susret sa tobom je bio pucanj u moje srce.”

Ovako otpočinje novi video latino zavodnika Rickyja za pesmu Disparo al Corazòn, koja predstavlja drugi singl sa njegovog albuma A Quien Quiera Escucha.

Jedna od najzapaženijih scena je venčanje dvojice muškaraca, pomešana sa Rickyevim odrazom u ogledalu dok peva o ljubavnoj aferi koja nije imala srećan kraj.

U skorašnjem intervjuu za Billboard, Ricky je izjavio svoj stav o istopolnim brakovima “Do juna, Vrhovni sud će reći hajde da prestanemo sa ovim glupostima i pokrijmo celu zemlju. Neizbežno je, jednakost je neizbežna.”

Samohrani otac se skoro oglasio i govorio protiv italijanskih gej dizajnera Dominica Dolcea i Stefana Gabbana, koji su nazvali svu decu rođenu vantelesnom oplodnjom čisom sintetikom.

“Vaši glasovi su previše moćni da biste širili ovakve reči mržnje”, napisao je Rickey na svom Twitter nalogu, obraćajući se dizajnerima. “Probudite se, živimo u 2015. Volite se ljudi!”


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Koji sam ja meni kralj

  25. 03. 2015. at 16:17

  Kako on ima dobar glas i pesme, steta sto je najpoznatji najvise zbog izgleda.

 2. loly

  25. 03. 2015. at 17:04

  Ricky je divan i kao pevac i kao covek.To,da li je gej ili ne,nikoga se ne tice!

 3. lola

  25. 03. 2015. at 17:11

  Decko i devojka,sa bebom,dva muskarca u braku,otac koji docekuje sina iz rata i devojcica koja grli psa……to je samo poruka da smo svi jednaki i da je ljubav nesto sto treba da bude prioritet,a ne “oda istopolnim brakovima”…Samo poruka da nam svima treba vise ljubavi,a ne mrznje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top