Prati nas

Odata počast najmoćnijim ženama!

Dodela nagrada

Odata počast najmoćnijim ženama!

One su žene godine! (foto: Facebook)

One su žene godine! (foto: Facebook)

U Los Anđelesu je preksinoć na glamuroznoj ceremoniji Variety magazina i Liftime televizije 6. put po redu odata počast ženama koje su iskoristile svoj uticaj kako bi skrenule pažnju na goruće probleme u društvu.

Ove godine nagradom Power of Women odlikovane su: Jane Fonda, Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Viola Davis i Donna Langley.

Svaka od ovih pet moćnih žena je u proteklih nekoliko godina uložila mnogo novca i vremena u propagandu za podizanje svesti o problemima na različitim poljima: od prevencije neželjene trudnoće kod adolescenata ( Jane Fonda ) do edukacije devojaka u nedovoljno razvijenim zemljama ( Reese Witherspoon u saradnji sa Malala Fondom ).

Sa druge strane, Jennifer Lopez je podstaknuta da nastavi svoju borbu za adekvatnu negu za žene i decu, dok je Viola Davis za nagrađena za svoj doprinos u suzbijanju gladi u svetu. Vlasnica Universal Picturesa, Donna Langley, našla se u ovom društvu moćnih žena zbog svoje organizacije za razvoj žena Vital Voices.

N.M./Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. *********

  12/10/2014 at 12:07 pm

  Fino je sto se i ovako fine vijesti o Jennifer Lopez objavili,jer inace to i nije bas cessto,vec samo neke izmisljotine objavljujete,priice koje nemaju veze sa zivotom ili nesto slicno. Puno je ovakvih finih prica o njoj trebali bi cesce pisati!! :(

 2. Marianhel

  12/10/2014 at 1:26 pm

  Cestitam :D

 3. nn

  12/10/2014 at 11:03 pm

  potpuno se slazem sa prvim komentarom!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top